Logo
 Spausdinti šį puslapį

Veiviržėnų ir Priekulės abiturientams įteikti brandos atestatai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Penktadienį Veiviržėnų Jurgio Šaulio ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijų abiturientai džiaugėsi švente, kuri vainikavo dvylika metų trukusius mokslus, – jiems įteikti brandos atestatai.

 

Po Šv. mišių Veiviržėnų abiturientams brandos atestatai įteikti Veiviržėnų Šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčioje. Pasveikinti moksleivių atvyko Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė, taip pat mokyklos bendruomenės atstovai, artimieji, draugai.

Vicemerė Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė abiturientams naujajame gyvenimo etape linkėjo sėkmės ir priimti teisingus bei išmintingus sprendimus.

„Eikite į pasaulį ištiestomis rankomis ir plačiomis širdimis“, – kalbėjo Administracijos direktoriaus pavaduotoja.

Šventės metu už pasiekimus abiturientai įvertinti padėkomis. Mero Broniaus Markausko pasirašyta padėka už lietuvių kalbos ir literatūros valstybinio brandos egzamino puikų įvertinimą įteikta Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos abiturientei Ievai Lomsargytei. Moksleivei įteiktas ir Administracijos direktoriaus Artūro Bogdanovo padėkos raštas už puikias akademines žinias, prizines vietas respublikiniuose konkursuose, už aktyvumą bei darbštumą buriant jaunimą visuomeninei veiklai. Marius Klumbys padėką gavo už tai, kad per metus nepraleido nė vienos pamokos, o Austėja Žemgulytė – už gimnazijos tradicijų kūrimą bei puoselėjimą, už pasiekimus fotografijos srityje garsinant gimnaziją bei Klaipėdos rajoną.

Išdalytos ir Klaipėdos rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos padėkos: Ivetai Poškaitei – už puikias akademines žinias ir ryžtingumą, darbštumą bei kūrybiškumą vadovaujant mokinių prezidentūrai, Laurai Petrauskaitei – už aktyvų dalyvavimą meninėje ir savanoriškoje veikloje, atstovavimą gimnazijai bei garsinimą respublikiniuose renginiuose ir Erikui Poškai – už puikias akademines žinias, aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje ir pavyzdžio rodymą jaunesniesiems mokiniams.

Priekulėje brandos atestatų įteikimo šventė vyko mokykloje. Čia taip pat netrūko šypsenų, padėkos ir sveikinimų žodžių. Abiturientus pasveikino Violeta Riaukienė, Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkas Vaclovas Macijauskas bei narė Ligita Liutikienė, gimnazijos administracijos atstovai.

Mero pavaduotoja pasidžiaugė, kad du Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos abiturientai iš valstybinių brandos egzaminų gavo šimtukus: Martynas Merliūnas iš vokiečių kalbos ir Aleksandras Piežė iš rusų kalbos. Jiems vicemerė įteikė padėkos raštus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,