Logo
 Spausdinti šį puslapį

K. Krivickas: kviečiu visus į susitikimą jau liepos 25 dieną Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
K. Krivickas. Asmeninio archyvo nuotr. K. Krivickas. Asmeninio archyvo nuotr.

Dėmesio: jau liepos 25 dieną, šį ketvirtadienį, Gargždų kultūros centre, nuo 18 valandos, vyks susitikimas su kandidatu į Seimo narius Kristupu Krivicku. Ateikite, diskutuokite, užduokite jums rūpimus klausimus, pasidalinkite savo problemomis ir rūpesčiais. Tai puiki proga įpareigoti būsimą Seimo narį pirmiausiai išspręsti būtent Jums svarbią problemą!

 

Gerbiamieji, būsiu geriausias Jūsų atstovas Seime! Pažįstate mane, esu naujos kartos politikas, žemaitis nuo Plungės. Nesusijęs su vietos politikų grupuotėmis. Tai – mano stiprybė! Todėl būsiu tik Jūsų, o ne vietos politinių grupuočių gynėjas!

Vietos politikai dažnai naudojasi valdžia siekdami naudos: „šiltomis kėdėmis“ atsidėkoja už politinę paramą, esantys „prie valdžios“ nuolat laimi viešuosius pirkimus, į pareigas priimami tik savi žmonės. Šitą „lovio“ sistemą pakeisti gali tik naujas, ryžtingas, padorus ir su jais nesusijęs žmogus.

Šiuose rinkimuose dalyvaujantys kandidatai beveik visi yra Tarybos nariai, ką tik išrinkti į vietos savivaldą, bet jau ketinantys mesti pradėtus darbus vardan didesnio posto Seime. Jūs už vietinius balsavote tam, kad jie dirbtų čia, rajono žmonėms, o jie sugalvojo viską mesti ir išvažiuoti. Man tai atrodo neteisinga Jūsų, rinkėjų, atžvilgiu.

Pažįstate mane kaip kovotoją prieš korupciją, drąsiai sakau politikams nepatogią tiesą į akis! Ginu žmones ir viešąjį interesą! Kovoju už teisybę, tradicines vertybes, tradicinę šeimą, teisingumą, atskirties mažinimą ir už pagarbą žmonėms!

Aplankiau Jus, išklausiau, kalbėjausi, žinau, kokie rūpesčiai slegia Jūsų pečius, žinau, kad nusivylėte tuščiais vietos politikų pažadais, todėl siūlau sprendimą – kreipkitės į mane tiesiogiai tel. 8 687 39 045 – visada padėsiu!

Televizijoje į mane pagalbos kreipėsi tūkstančiai valdžios nuskriaustų žmonių, jų bėdas ir kovą prieš neteisybę rodžiau savo laidose. Tik išsigandę viešumo „prisidirbę“ valdininkai pajudina savo sėdynes. Jie stumdo eilinį žmogų tik tol, kol jo nestoja ginti stipresnis!

Seimo nario rinkimai Gargždų apygardoje vyks jau rugsėjo 8 dieną. Ateikite, dalyvaukite, balsuokite už Kristupą Krivicką, kandidatą, kuris palaiko prezidento G. Nausėdos „Gerovės valstybės“ idėją ir įsipareigoja Seime balsuoti taip, kad Lietuva kuo greičiau taptų gerovės šalimi!

Susitelkime bendram darbui vardan Lietuvos kartu su Prezidentu G. Nausėda. Susivienykime vardan bendro tikslo. Mūsų visų siekis – gerovės Lietuva!

 

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš kandidato Kristupo Augusto Krivicko specialiosios rinkimų sąskaitos.

Užsakymo nr. SR03-2019

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,