Mano Gargždai



Buitinė technika: viskas, ką būtina žinoti prieš renkantis lygintuvą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Shutterstock.com nuotr. Shutterstock.com nuotr.

Namų ruoša retai kuriam yra mėgiamas užsiėmimas, tačiau kai kurių užduočių tiesiog negalime nustumti į šalį. Daugelis negali pakęsti grindų valymo, skalbimo ar tualeto šveitimo, bet kaip yra su lyginimu? Turbūt ne vienam yra tekę išeiti į darbą dėvint suglamžytą palaidinę ar marškinius, nes nebuvo laiko, o gal drabužiai ir ne taip blogai atrodė.

 

Taip, lyginimas nėra pats maloniausias užsiėmimas, bet tai neišvengiama kasdienio gyvenimo dalis. Mes tikime, jog pasirinkus tinkamą lygintuvą net ir didžiausia susiglamžiusių drabužių krūva neatrodys taip baisiai. Buitinės technikos pasirinkimas yra atsakingas darbas, tam pateikiame kelis patarimus, kaip teisingai išsirinkti lygintuvą.

 

Lygintuvų tipai

Rinkoje vyrauja trys pagrindiniai lygintuvų tipai: gariniai, gariniai su garų generatoriumi lygintuvai ir drabužių garintuvai. Pirmas variantas, tikėtina, bus pigesnis ir jo pakaks lyginant įprastus audinius. Gariniai lygintuvai su garų generatoriumi veikia galingiau, tad ir tinka daugiau lyginant ar renkantis sunkiau įveikiamas medžiagas. Na, o drabužių garintuvas geriausiai tiks itin jautriai su karščiu reaguojančioms medžiagoms ir tokiems drabužiams kaip švarkai, marškiniai, proginės suknelės.

 

Lygintuvo padas

Populiariausi lygintuvų padų pasirinkimai yra keramikinis, nerūdijančio plieno, aliumininis ir tefloninis. Saugiausias variantas yra nerūdijančio plieno lygintuvo padas, nes jis nėra jautrus smūgiams ar kitiems pašaliniams veiksniams, be to, jį lengva valyti. Keramikiniai padai veikia panašiai, tačiau jie yra trapūs ir netyčia numetus lygintuvą, gali sudužti. Tefloninio paviršiaus lygintuvas irgi neatsilieka populiarumu, bet verta atminti, jog šis padas gali lengvai apsibraižyti.

 

Išvados

Galva svaigsta nuo gausaus buitinės technikos ir lygintuvų pasirinkimo, tačiau viskas priklauso nuo to, kaip dažnai ir kokiems audiniams naudosite prietaisą. Kasdieniai drabužių priežiūrai nebūtina įsigyti įmantraus lygintuvo ir galima sutaupyti.

 

Pexels.com nuotr.

 

Buitinė technika ir lygintuvai senukai.lt parduotuvėje

Atėjo laikas pakeisti seną lygintuvą? Atvykite į Senukai saloną arba apsilankykite senukai.lt internetinėje parduotuvėje ir atsinaujinkite! Čia jūsų laukia gausus lygintuvų ir kitos buitinės technikos pasirinkimas. Be to, mūsų parduotuvėse visuomet vyksta šaunios akcijos ir nuolaidų pasiūlymai. Tad nieko nelaukite ir užsukite į Senukai!

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 153 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,