Mano Gargždai



Kovingose rungtynėse – „Bangos“ pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 2:1 įveikė „Riterius B“. Stiprią sudėtį atsivežę vilniečiai metė „Bangai“ rimtą iššūkį.

 

Jau pačioje dvikovos pradžioje komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais. 4 minutę R. Matos da Silva smūgiuotas kamuolys nuskriejo vartininkui į glėbį, o dar po minutės A. Bačanskis iš kelių metrų pasiuntė kamuolį virš vartų. 10 minutę arti tikslo buvo svečiai – D. Kodz išbėgo prieš D. Špancerį, tačiau bandymas iš 17 metrų permesti vartininką nepavyko – kamuolys nuskriejo greta vartų.

Nesėkmingus bandymus 12 minutę užbaigė R. Matos da Silva, po V. Antužio perdavimo iš dešiniojo krašto pasiuntęs kamuolį į svečių vartus – 1:0.

Įpusėjus kėliniui „Banga“ dar kelis kartus bandė vilniečių vartininko budrumą, tačiau antrą kartą pasiųsti kamuolį į vartus nepavyko. Tuo tarpu „Riteriai B“ 36 minutę surengė reidą kairiuoju kraštu ir po perdavimo į baudos aikštelę D. Kodz smūgiu iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į tinklą – 1:1.

Jau po minutės „Banga“ turėjo galimybę susigrąžinti pranašumą, tačiau A. Bačanskiui nepavyko „uždaryti“ G. Krušos perdavimą.

Antrojo kėlinio pradžioje gargždiškiai vėl išsiveržė į priekį – po kombinacijos, kurioje dalyvavo keli žaidėjai, D. Lukošius perdavė kamuolį į baudos aikštelę įsiveržusiam K. Urbaičiui ir šis tiksliu smūgiu į apatinį vartų kampą įveikė „Riterių B“ vartų sargą – 2:1.

64 minutę savo meistriškumą teko pademonstruoti pirmą kartą šiame sezone į vartus stojusiam devyniolikmečiui D. Špaceriui, atrėmusiam itin pavojingą D. F.Amoah smūgį iš baudos aikštelės.

Artėjant rungtynių pabaigai „Banga“ ne kartą galėjo sumažinti įtampą aikštėje, tačiau svečiai išsikapstė keliose sudėtingų situacijų, o „Riterių B“ vartininkas atrėmė pavojingus D. Norvilo ir P. Lotužio bandymus.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Vilniuje rugpjūčio 10 dieną 14 valandą su „Vyčiu“.

 

„Banga“ (Gargždai) – „Riteriai B“ (Vilnius) 2:1 (1:1).

Įvarčiai: 12 min. R. Matos da Silva, 50 min. K. Urbaitis („Banga“); 36 min. D. Kodz („Riteriai B“).

Įspėjimai: 55 min. K. Urbaitis, 90 min. V. Pocevičius („Banga“); 72 min. V. Jeriomenko („Riteriai B“).

„Bangos“ sudėtis: D. Španceris, V. Antužis (88′ P. Lotužys), K. Gnedojus, D. Padaigis, V. Pocevičius, D. Lukošius (64′ V. Magdušauskas), K. Urbaitis, G. Kruša, D. Norvilas, A. Bačanskis (83′ N. Urba), R. Matos da Silva (90+2′ I. Venckus). Atsargoje liko: J. Virvilas, E. Bračkus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,