Logo
 Spausdinti šį puslapį

V. Dačkauskas: Gargždų žmonėms reikalingos gerai apmokamos darbo vietos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kandidatas į Seimo narius Vaclovas Dačkauskas. Asmeninio archyvo nuotr. Kandidatas į Seimo narius Vaclovas Dačkauskas. Asmeninio archyvo nuotr.

Patraukliausia Klaipėdos pašone praminti Gargždai investicijas augino ne vienerius metus, kai Klaipėdos rajonui vadovavo Vaclovas Dačkauskas. Tuometinis meras sugebėjo pritraukti dideles kompanijas investuoti ir vykdyti plėtrą rajone.

 

Rezultatai matomi ne per vieną dieną, nors mero dėka sukirsta rankomis dėl didelių projektų, kuriančių darbo vietas eiliniam žmogui. Prisimikime 2017-uosius – kai rekordines investicijas skyrė gamykla „Mars Lietuva“, vyko UAB „Neo Group“ plėtra. V. Dačkausko pastangomis planai ilgainiui virto įgyvendintomis idėjomis. UAB „SBA baldų kompanija“, nukreipdama dideles investicijas, sulaukė Savivaldybės paramos. Išplėtota infrastruktūra, dabar jau matyti išskirtinės architektūros pastatai, kuriuose sukurta apie 300 darbo vietų.

„Tvirtai žengti žingsniai ir susitarimai su didelėmis kompanijos šiandien duoda puikių rezultatų Gargždų žmonėms. Tai yra mūsų pastangų „derlius“, tačiau to ne gana. Mūsų kaip politikų pareiga nuolat ieškoti galimybių, kaip pritraukti investuotojus, sukuriančius gerai apmokamas darbo vietas, kaip didinti rajono gyventojų pajamas. Turime suprasti, kad didelių kompanijų investicijos, pavyzdžiui, į naują gamyklą, sukuria užimtumą greta esantiems verslams – kaip statybos, tinklų inžinerija ir panašiai. Dirbdamas su Lietuvos socialdemokratų darbo frakcija Seime galėčiau prisidėti prie svarbių sprendimų priėmimo, kad darbo vietų skaičius Gargžduose augtų, kad verslui mažėtų biurokratinė našta, o dirbantieji gautų didesnius atlyginimus“, – sako LSDDP narys, kandidatas į Lietuvos Respublikos Seimą Gargždų apygardoje V. Dačkauskas.

 

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDDP rinkimų sąskaitos. Užsakymo nr. SR16-2019

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,