Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atsinaujinusi „Maximos“ parduotuvė Gargžduose siūlys didesnį prekių pasirinkimą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Maxima“ nuotr. „Maxima“ nuotr.

Gargždų gyventojams ir svečiams duris atvėrė atsinaujinusi lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė.

 

Adresu P. Cvirkos g. 8 įsikūrusi parduotuvė siūlo platų šviežio maisto bei šaldytų prekių asortimentą, didesnį buitinės chemijos, gyvūnų prekių bei kosmetikos pasirinkimą. Šioje, kaip ir kitose prekybos tinklo parduotuvėse, apie 80 proc. šviežio maisto asortimento sudaro lietuviškos kilmės produkcija. Į gargždiškių jau nuo seno pamėgtą parduotuvę buvo investuota 860 tūkst. eurų, o dėl pirkėjų stengsis ir joje dirbs net 32 komandos nariai.

Daugiau nei 812 kv. m parduotuvėje pirkėjai bus aptarnaujami 4 įprastose ir 4 savitarnos kasose. Pastarosios atsirado būtent atsinaujinimo metu.

„Toliau investuojame į parduotuvių tinklo plėtrą ir atnaujinimą bei siekiame pirkėjams visoje Lietuvoje suteikti kuo geresnę apsipirkimo patirtį. Atsinaujinusioje parduotuvėje Gargžduose pirkėjai galės apsipirkti dar patogiau ir greičiau, ras platų maisto ir kitų prekių pasirinkimą. Ypač didelis dėmesys skirtas šviežių bandelių, duonos, daržovių bei vaisių asortimentui. Atidarytos savitarnos kasos, sutvarkyta parduotuvės aplinka“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Pirmąsias atidarymo dienas pirkėjų parduotuvėje laukia įvairios akcijos: 40 proc. nuolaida buitinei chemijai, kosmetikai ir parfumerijai bei kitoms prekėms. Rugpjūčio 27–31 d. į „Ačiū“ kortelę grįš net 5 kartus didesnė suma – 5 proc. nuo pirkinių vertės.

Gargžduose iš viso yra dvi „Maximos“ parduotuvės. Atnaujinta parduotuvė – vienintelė X formato parduotuvė mieste, veikianti jau 16 metų.

 

„Maximos“ nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,