Mano Gargždai



Trečiadienį – debatai tarp kandidatų į Seimo nario postą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Iniciatyva „Žinau, ką renku“ organizuoja kandidatų debatus į Seimo nario, kuris atstovaus Gargždų apygardai, postą. Renginys vyks rugsėjo 4 d. 18 val. Gargždų kultūros centre.

 

Iniciatyva veikia nešališkai, todėl debatuose dalyvauti kviečiami visi kandidatai. Savo dalyvavimą jau patvirtino visi kandidatai.

Šiemet Gargždų rinkimų apygardoje rinktis reikės net iš 10 kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nėra lengva.

Siekiant padėti apsispręsti, kuris kandidatas yra išmaniausias, nacionalinis politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia gyventojus į priešrinkiminius debatus, kuriuose kandidatai į Seimo nario postą diskutuos aktualiomis temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo įsipareigojimus Gargždų apygardai, kurie bus įrašyti.

Iniciatyva „Žinau, ką renku“ – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuris vykdo priešrinkiminę stebėseną nuo 2014 metų, siekdamas, kad rinkėjai aktyviai ir sąmoningai dalyvautų rinkimuose bei sustiprėtų informuotas dialogas tarp politikų ir rinkėjų. Tuo tikslu organizuojame priešrinkiminius debatus. 2019 m. iniciatyvos veiklą įgyvendinti padeda programos Erasmus+ projektas.

Daugiau informacijos apie renginį ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 400 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,