Logo
 Spausdinti šį puslapį

Už Gintautą Kniukštą, už kraštietį

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kandidatas į LR Seimo narius Gintautas Kniukšta. Asmeninio archyvo nuotr. Kandidatas į LR Seimo narius Gintautas Kniukšta. Asmeninio archyvo nuotr.

Rugsėjo 8 dieną kviečiu balsuoti už Gintautą Kniukštą. Jis yra mūsų krašto žmogus, čia gimęs, čia augęs, čia baigęs mokyklą. Gintautas turi sukaupęs didžiulę politinę patirtį, buvo išrinktas į Seimą, vadovavo Kaimo reikalų komitetui tuo metu, kai Lietuva stojo į Europos Sąjungą, apgynė Lietuvos ūkininkų interesus, neleido parduoti žemės užsieniečiams, iškovojo 10 metų pereinamąjį laikotarpį.

Dabar Gintautas atkakliai gina Lietuvos miškus, vadovauja sąjūdžiui „Už Lietuvos miškus“, jo iniciatyva Seimas priėmė įstatymą, kuris apriboja miškų išpardavimą užsienio kompanijoms.

Kaip sako pats Gintautas, mūsų rajone jam yra dvi pasaulyje brangiausios vietos – jo gimtasis Rudaičių kaimas ir moksleivių poilsiavietė „Žilvitis“ Karklėje.

Jeigu Gintautas dirbs Seime, galėsime būti ramūs, kad „Žilvičio “ interesai bus apginti – čia užaugo ištisos kartos, poilsiavietę ir šiandien labai mėgsta ir mūsų rajono, ir emigrantų vaikai.

Balsuokime už Gintautą.

Bronius KALVAITIS, Gargždų miesto garbės pilietis

 

Gintautas Kniukšta rietaviškiams pažįstamas kaip aktyvus miškų saugotojas, švietimo įstaigų regionuose atkūrėjas, geras kaimo reikalų žinovas, suvokiantis centralizavimo žalą, kas neišvengiamai skurdina kaimo žmones.

Tai būtų tikras regionų atstovas Lietuvos Respublikos Seime.

Rietavo savivaldybės meras Antanas Černeckis

 

Buvę mokytojai vieningi, Gintauto vertybė – sąžiningumas. Sėkmės atveju, patekęs į Seimą rinkiminius pažadus tikrai išpildys.

Vilija LUKAUSKIENĖ, Lapių pagrindinės mokyklos direktorė

 

Gintautas Kniukšta ateina reikiamu laiku. Dabar – tas Lietuvai reikalingas laikas. Visuomeninio judėjimo „LIETUVA YRA ČIA“ valdyba priėmė nutarimą, remti Gintauto Kniukštos kandidatavimą Gargždų apygardoje.

Arvydas JUOZAITIS, rašytojas, filosofas

 

Svarbiausia – aš Gintautu pasitikiu. Tuo viskas ir pasakyta. Jis – Žemaitijos sūnus, vertas atstovauti savo kraštui Lietuvos Seime.

Kostas SMORIGINAS, teatro ir kino aktorius, režisierius, muzikantas,

Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas.

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Gintauto Kniukštos rinkimų sąskaitos.  

Užsakymo nr. SR25-2019      

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,