Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ nusileido Kretingos futbolininkams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 1:4 pralaimėjo Kretingos „Minijai“.

 

Jau pačioje rungtynių pradžioje „Banga“ gavo skaudų kaimynų dūrį. 2 minutę pakėlus kampinį E. Bračkus galva smūgiavo virš kretingiškių vartų, o po keliolikos sekundžių jau „Minija“ draskė mūsų gynybą kairiuoju kraštu – po S. Y. Traore perdavimo A. Solovyev iš arti nukreipė kamuolį į vartus – 0:1.

11 minutę S. Y. Traore dar sykį prasiveržė kraštu ir po jo perdavimo E. Andriušis, būdamas gynėjų apsuptyje, sugebėjo pasiųsti kamuolį į vartus – 0:2.

27 minutę jau pats S. Y. Traore po eilinio reido kairiuoju kraštu pasiuntė kamuolį į tolimąjį apatinį vartų kampą – 0:3.

Antrajame kėlinyje „Banga“ bandė didesnėmis pajėgomis užgulti svečių vartus, bet kretingiškiai ne tik užtikrintai gynėsi, bet ir labai pavojingai kontratakavo. Gerų progų neišnaudojo E. Andriušis, G. Juška ir S. Y. Traore, porą kartų „Bangą“ gelbėjo T. Norbutas.

Gargždiškiams „Minijos“ gynybą pavyko pralaužti tik pačioje dvikovos pabaigoje – po G. Krušos perdavimo iš kairiojo krašto E. Bračkus galva nukreipė kamuolį į vartus – 1:3.

O per teisėjo pridėtą laiką stadione susirinkę žiūrovai pamatė eilinį S. Y. Traore reidą į baudos aikštelę, kai „Minijos“ legionierius įveikęs keletą gargždiškių dar kartą pasiuntė kamuolį į vartus – 1:4.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione rugsėjo 18 dieną 18:30 su A lygoje rungtyniaujančia „Palanga“. Tai bus LFF Taurės pusfinalio dvikova.

 

„Banga“ (Gargždai) – „Minija“ (Kretinga) 1:4 (0:3).

Įvarčiai: 84 min. E. Bračkus („Banga“); 3 min. A. Solovyev, 11 min. E. Andriušis, 27 min. ir 90+2 min. S. Y. Traore („Minija“).

Įspėjimai: 43 min. K. Urbaitis („Banga“); 35 min. G. Juška („Minija“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, V. Antužis (61′ A. Bačanskis), D. Padaigis, E. Bračkus, V. Pocevičius, D. Lukošius, G. Kruša, D. Norvilas (46′ J. Bičkus), K. Urbaitis (68′ N. Urba), P. Lotužys (46′ V. Magdušauskas), R. Matos da Silva. Atsargoje liko: J. Virvilas, K. Gnedojus, J. Skuodas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,