Logo
 Spausdinti šį puslapį

Tarptautiniame sunkiosios atletikos čempionate – medaliai gargždiškiams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Senjorai su treneriu E. Šaukliu po apdovanojimų. Sporto centro nuotr. Senjorai su treneriu E. Šaukliu po apdovanojimų. Sporto centro nuotr.

Panevėžyje vyko prestižinis tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras miesto gimtadieniui paminėti. Jame dalyvavo Vengrijos, Čekijos, Vokietijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos sportininkai.

 

Susirinko apie 150 sportininkų, tarp jų – ir dešimt gargždiškių. Varžybose galėjo dalyvauti ir jaunimas, ir senjorai, kurie buvo suskirstyti į atskiras amžiaus grupes. Jaunųjų merginų grupėje absoliučia varžybų nugalėtoja tapo gargždiškė Lijana Jakaitė, o Akvilė Giaštautaitė ir Agneta Dotaitė iškovojo atitinkamai ketvirtą ir penktą vietas.

Tarp berniukų ketvirtas buvo Nojus Brazdeikis, penktas – Žilvinas Duotas. Šiems jaunuoliams buvo gera pamoka ateičiai, tokiose varžybose įgaunama didžiulė patirtis, kaip sakė treneris Edvardas Šauklys: „vaikai – šaunuoliai, visą vasarą plušėjo treniruotėse.“

Tarp senjorų sublizgėjo visi gargždiškiai. Moterų grupėje pirmąsias vietas iškovojo Kristina Basova ir Jūratė Genčienė. Tarp vyrų taip pat pirmąsias vietas iškovojo Robertas Skurdenis ir Laimutis Daugėla. Senjorai galynėjosi pagal amžiaus ir svorio kategorijas.

Sunkiaatlečiai dėkoja Sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui ir Sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui, kurie neabejingi šiai sporto šakai, niekada neatsisako padėti, o štangistai neapvylė ir garsino Gargždus tokiame prestižiniame turnyre.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,