Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mikroautobusui įlėkus į griovį sužeisti aštuoni asmenys

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Penktadienį, 17.30 val., Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Vėžaičių seniūnijoje, kelyje Plungė–Vėžaičiai, netoli Perkūnų kaimo.

 

Pranešta, kad devynių vietų autobusiukas „Ford Transit“ įvažiavo į griovį, yra prispaustų žmonių. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai. Į avarijos vietą išskubėjo ir policijos pareigūnai.

Pranešama, kad buvo prispausti penki asmenys. Panaudoję hidraulinę įrangą, ugniagesiai iš mikroautobuso išlaisvino penkis vyrus, dar du vyrai išlipo patys, o vienas buvo griovyje. Iš viso nukentėjo aštuoni vyrai, šeši iš jų sunkios būklės įkelti į greitosios medicinos pagalbos automobilius, kiti 2 po medikų apžiūros taip pat išvežti į gydymo įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, tarp sužeistųjų ir 57 metų autobusiuko vairuotojas. Esant šlapiai kelio dangai vyrui nepavyko suvaldyti transporto priemonės ir ši nuvažiavo nuo kelio, vertėsi bei atsitrenkė į medžius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,