Mano Gargždai



Žinai istoriją – laimėk prizą!

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Kovo mėnesio prizas: fotoalbumas „Gargždai. Klaipėdos rajonas. Gamta. Žmonės. Miestas.“ ir suvenyras – magnetas „Gargždai“. Gargždų krašto muziejaus nuotrauka. Kovo mėnesio prizas: fotoalbumas „Gargždai. Klaipėdos rajonas. Gamta. Žmonės. Miestas.“ ir suvenyras – magnetas „Gargždai“. Gargždų krašto muziejaus nuotrauka.

Klaipėdos rajono kultūros, švietimo, socialinės, jaunimo organizacijos, atsižvelgdamos į tai, kad Klaipėdos rajono gyventojai taip pat buvo svarbi Baltijos kelio grandinės dalis, šiemet, 2014-aisiais, siekia ypatingai paminėti 25 metų Baltijos kelio sukaktį. Kviečiame dalyvauti projekto „Bunda jau Baltija“ rengiamose akcijose, konkursuose, renginiuose, skirtuose šiam unikaliam įvykiui, kuris 2009 metais įtrauktas į UNESCO „Pasaulio atminties“ sąrašą, paminėti.

 

Sveikiname Klaipėdos rajono gyventojus su Lietuvos Respublikos atkūrimu ir minėdami kovo 11–ąją, kviečiame dalyvauti vienoje iš projekto „Bunda jau Baltija“ akcijų – mėnesio klausimas. Iki Baltijos kelio minėjimo datos (rugpjūčio 23 dienos) rajono spaudoje, internetiniuose portaluose ir partnerių internetinėse svetainėse bus pateikiamas mėnesio klausimas, į kurį teisingai atsakius, turėsite galimybę laimėti partnerių įsteigtus prizus. Mėnesio klausimo tikslas – geriau pažinti tris Baltijos valstybes, jų istoriją, kultūrą ir papročius.

 

Kovo mėnesį klausiame Jūsų apie kaimyninę Latviją:

Rygos katedra (statyta 1211 m.) yra garsiausia ne tik Latvijoje, bet ir pasaulyje. Kuo garsi Rygos katedra?

 

Atsakymai priimami: el. paštu () bei paštu (Gargždų krašto muziejus, Sodo g. 5, Gargždai), taip pat atsakymą galite atnešti į muziejų jo darbo metu (I-VI 9.00 – 18.00 val.). Su atsakymu  prašome pateikti šiuos duomenis: vardas, pavardė, telefono numeris. Iš teisingų atsakymų burtų keliu bus išrinktas laimėtojas  ir jam įteiktas mėnesio prizas. Teisingas atsakymas į klausimą, nugalėtojas bei naujas klausimas bus paskelbti balandžio mėnesį.

2014 m. kovo mėnesio prizas: fotoalbumas „Gargždai. Klaipėdos rajonas. Gamta. Žmonės. Miestas.“ ir suvenyras – magnetas „Gargždai“.

Maloniai kviečiame dalyvauti ir laimėti vienetinius prizus!

 

country

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 328 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,