Mano Gargždai



Avarija Kisinių kaime: pranešama apie prispaustą žmogų (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Facebook“ nuotr. „Facebook“ nuotr.

Trečiadienį 7.41 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie eismo įvykį Dovilų seniūnijoje, Kisinių kaime. Nurodyta, kad yra prispaustas žmogus.

 

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos ir Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

Eismo įvykis įvyko nelygiareikšmėje T formos sankryžoje, kai šalutinis kelias yra iš dešinės. Automobiliniam kranui (vairuotojas buvo blaivus), iš šalutinio kelio įvažiuojant į pagrindinį kelią, bei sankryžoje vykdant posūkio į kairę manevrą, į krano kairiajame šone esančius konstrukcinius elementus (atraminį hidraulinį cilindrą) priekinės dalies kaire puse atsitrenkė automobilis „BMW“.

Iš Klaipėdos Universitetinės ligoninės gautas pranešimas, jog automobilio „BMW“ vairuotojui (gim. 2001 m.) nustatyta politrauma, jis paguldytas į reanimacijos skyrių. Iš Klaipėdos vaikų ligoninės gautas pranešimas, jog vienam automobilio „BMW“ 17 metų keleiviui nustatytas kairiojo dilbio abiejų kaulų lūžimas, kairio kelio sąnario sumušimas ir dešinės plaštakos nubrozdinimas. Jis gydomas traumatologijos skyriuje. Kitam, taip pat 17 metų, keleiviui nustatyta politrauma, jis gydomas reanimacijos skyriuje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 597 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,