Logo
 Spausdinti šį puslapį

Namų aikštėje Gargždų krepšininkai išplėšė pergalę (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Vakar Gargžduose vykusiose Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) varžybose vietos „Gargždai“ per pridėtą laiką rezultatu 101:99 išplėšė pergalę prieš Šakių „Vytis“ krepšininkus. Likus 3 sekundėms iki pratęsimo pabaigos Laurynas Lučinskas taikliu dvitaškiu užbaigė Gargždų ekipos spurtą ir išplėšė savo komandai antrąją pergalę iš tiek pat galimų.

 

Prieš varžybas, atsinaujinusi Gargždų krepšinio komanda pristatyta rėmėjams, valdžios atstovams bei žiniasklaidai.

„Kadangi žaidžiame nacionaliniame čempionate, siekiame, kad komandai atstovautų kuo daugiau vietinių krepšininkų – galime pasidžiaugti, kad mūsų gretose yra keturi rajono žaidėjai, o likę – iš Klaipėdos apskrities. Smagu, kad prie komandos prisijungė ir savo patirtimi dalinasi ir į gimtinę iš Prancūzijos grįžęs Mantas Ruikis“, – žaidėjus pristatė Gargždų krepšinio komandos vadovė Linara Pranckevičiūtė.

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas sveikino susirinkusiuosius su krepšinio sezono Gargžduose atidarymu, dėkojo sporto entuziastams, sunkiomis sąlygomis pasiruošusiems sezonui bei išreiškė viltį, kad komanda artimiausiais metais galės žaisti naujame daugiafunkciame centre.

„Išlikite aikštelėje tvirti, galvokite pirmiausia apie save, po to – apie pergales. Linkiu sėkmės, sveikatos, kad pavyktų išvengti traumų. Svarbiausia ne tai, kaip jums susiklostys varžybos, bet kad sektųsi gyvenime“, – asmeninių ir komandinių pergalių linkėjo Seimo narė Rasa Petrauskienė.

Motyvacinių žodžių žaidėjams negailėjo ir Tarybos narys, Švietimo, sporto ir kultūros komiteto pirmininkas Vaclovas Macijauskas: „Pralaimėti galima prieš kitą komandą, bet ne prieš save. Svarbiausia – padaryti viską, ką galite.“

 

L. Pranckevičiūtė su komandos kapitonu Laurynu Mikalausku įteikė merui simbolinę dovaną, kaip įrodymą, kad Gargždai tikrai turi krepšinio komandą. S. Vaičienės nuotr.

 

„Tikimės, kad Gargždų krepšinis gyvuos, bandysime prie to prisidėti, stengsimės, kiek galėsime, garsinti miestą“, – dėkodamas rėmėjams kalbėjo komandos vyriausiasis treneris Albertas Vilimas.

2019–2020 m. NKL sezone dalyvauja 15 komandų. Gargždų ekipai atstovauja šie krepšininkai: Tadas Poška, Arijus Adomauskas, Ernestas Bružas, Deividas Anužis, Ernestas Jonkus, Jonas Dumašius, Mantas Ruikis, Laurynas Lučinskas, Laurynas Mikalauskas, Arvydas Kačinas, Titas Lengvinas, Paulius Kazlauskas.

Komandai vadovauja vyriausiasis treneris Albertas Vilimas, trenerio asistentas Erikas Kubilius, krepšininkų fiziniu pasirengimu rūpinsi gargždiškis Tomas Papievis, o sveikata – Olegas Miscenko.

 

Varžybų statistika:

Gargždų „Gargždai“ – Šakių „Vytis“ 101:99 (18:21, 30:24, 21:22, 19:21, 13:11). Žiūrovų – 100.

„Gargždai“: Ernestas Jonkus (9 atk. kam., 9 rez. perd., 27 naud. bal.) ir Mantas Ruikis (5 atk. kam.) po 22, Laurynas Lučinskas 17, Laurynas Mikalauskas (13 atk. kam., 8 rez. perd.) ir Tadas Poška po 13, Ernestas Bružas 9 (8 atk. kam.).

„Vytis“: Rokas Stankevičius 27 (5 rez. perd., 30 naud. bal.), Domantas Vilys 25 (7 atk. kam., 7 rez. perd.), Justas Sakalauskas 15 (5 atk. kam.), Paulius Semaška 12 (7 rez. perd.), Laurynas Miknevičius 10 (8 atk. kam.).

 

Akimirkos iš komandos pristatymo – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,