Mano Gargždai



„Banga“ nusileido Jonavos komandai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį Jonavoje „Banga“ 0:1 nusileido „Jonavai“.

 

Pirmajame kėlinyje „Banga“ ilgiau kontroliavo kamuolį ir kur kas aktyviau atakavo. Deja, turėtos galimybės liko neišnaudotos. 10 minutę D. Zubauskas, perėmęs kamuolį iš varžovų, iš baudos aikštelės smūgiavo tiesiai į vartininką. 27 minutę po D. Lukošiaus perdavimo prieš vartininką dešiniuoju kraštu išbėgo V. Magdušauskas, tačiau smūgiavo greta vartų.

Besibaigiant kėliniui gargždiškiai dar du kartu pavojingai grasino šeimininkų vartams. 42 minutę po kontratakos A. Bačanskio smūgį iš kairiojo krašto vartininkas nukreipė į kampinį. Dar po minutės R. Matos da Silva tolimu smūgiu pasiųsta kamuolį „Jonavos“ vartų sargas atmušė prieš save, tačiau V. Magdušauskas, kovodamas su gynėju, nepataikė į vartus.

Jau per teisėjo pridėtą laiką teko padirbėti ir T. Norbutui – po K. Guliyev baudos smūgio iš 20 metrų „Bangos“ vartininkas atrėmė į vartus skriejantį kamuolį.

Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjusi „Jonava“ 50 minutę nubaudė Gargždų komandą. Po greitos kontratakos L. Pangonis įveikė kelis „Bangos“ futbolininkus ir iš 18 metrų pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.

Praleidusi įvartį „Banga“ perėmė iniciatyvą ir didžiąją dalį kėlinio praleido šeimininkų aikštės pusėje. Deja, visi bandymai atstatyti pusiausvyrą buvo nerezultatyvus. Kamuolys skriejo arba varžovų vartininkui į rankas, arba greta vartų.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione trečiadienį, spalio 16 dieną, 19 valandą su Mažeikių „Atmosfera“.

 

„Jonava“ (Jonava) – „Banga“ (Gargždai) 1:0 (0:0).

Įvartis: 50 min. L. Pangonis („Jonava“)

Įspėjimai: 72 min. G. Vasylius, 83 min. K. Guliyev („Jonava“); 35 min. V. Magdušauskas, 42 min. D. Zubauskas („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, V. Pocevičius, E. Bračkus, K. Gnedojus (12′ A. Bačanskis), D. Padaigis, V. Magdušauskas, D. Norvilas (66′ G. Kruša), K. Urbaitis, D. Lukošius, R. Matos da Silva, D. Zubauskas (62′ V. Antužis). Atsargoje liko: D. Španceris, P. Lotužys.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 357 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,