Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šiandien Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su I lygos autsaideriais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Trečiadienį 19 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su Mažeikių „Atmosfera“. I lygos pirmenybėse „Bangai“ liko sužaisti trejas rungtynes. Norint be papildomų skaičiavimų užimti antrąją vietą, per trejas rungtynes gargždiškiams reikia surinkti bent 7 taškus.

 

Pirmasis iššūkis – paskutinę turnyrinės lentelės vietą užimanti „Atmosfera“. Dvikova su mažeikiškiais turėjo įvykti rugsėjo mėnesio pabaigoje, tačiau tą savaitgalį „Banga“ žaidė Taurės finale ir rungtynės buvo nukeltos į vėlesnį laiką.

„Atmosfera“ į Gargždus atvyksta ne pačios geriausios nuotaikos. Nors per vasaros pertrauką mažeikiškiai pasistiprino keliais žaidėjas, taškų kraitis ne itin pagausėjo. Vienintelę pergalę antroje sezono pusėje „Atmosfera“ pasiekė prieš mėnesį, kai 1:0 palaužė visiems dideliais skirtumais pralaimintį „Pakruojį“, o prieš tai dar įsirašė tašką (2:2) dvikovoje su „Žalgiriu B“. Kituose susitikimuose mažeikiškiai pralaimėjo tiek beviltiškai (1:9 prieš „Dainavą“, 0:7 prieš „Miniją“, 0:5 prieš „Kupiškį“), tiek po gana atkaklios kovos (0:1 prieš „Džiugą“ ir 1:2 prieš „Nevėžį“).

Nors „Atmosfera“ yra viena jauniausių I lygos komandų, svarbų vaidmenį vaidina ir patyrę futbolininkai – žaidžiantis treneris E. Razulis (gimęs 1986), E. Blažys (1985), sezono viduryje iš „Minijos“ persikėlęs K. Inta (1992) ir pastaruoju metu vietą vartuose užėmęs A. Kaupys (1990). Greta jų rungtyniauja Mažeikių jaunimas – G. Klemenis (2001), G. Gineitis (2004), G. Skrodenis (2000), D. Keršis (1998) ir kiti. Nemažai laiko aikštėje praleidžia ir „Palangoje“ bei „Džiuge“ rungtyniavęs R. Gecevičius (1997). „Atmosferos“ puolimą antroje sezono pusėje sustiprino iš „Atlanto“ atvykęs M. Vėlyvis (1998), nuo liepos pabaigos įmušęs 4 iš visos komandos pelnytų 8 įvarčių.

Pirmojo rato tarpusavio susitikimą Mažeikiuose „Banga“ laimėjo 7:0.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,