Logo
 Spausdinti šį puslapį

Magistralėje susidūrus automobiliams žuvo žmogus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr. Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.

Sekmadienį, apie 2.45 val., Klaipėdos rajone, magistralinio kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 299 kilometre, ties Gobergiškės kaimu, eismo įvykio metu žuvo žmogus.

 

Policijos pareigūnai gavo pranešimą, jog susidūrė automobiliai. Atvykus į įvykio vietą, buvo pastebėti trys automobiliai – „BMW 525“, „Volvo S40“, kuris po susidūrimo apvirto ant stogo, ir „Mercedes Benz E320“. Pastarasis stovėjo už 42 metrų, skiriamojoje juostoje.

Avarijos metu žuvo „Volvo“ automobilio vairuotojas (gim. 1978 m.). „Mercedes Benz“ automobilio vairuotojas (gim. 1986 m.) pasišalino iš įvykio vietos, tačiau vėliau policijos pareigūnai jį rado bei pristatė į komisariatą.

Aiškinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, jog automobilis „Mercedes Benz“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį „Volvo“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į kelio atitvarus ir kelis kartus apsivertęs liko stovėti pirmoje eismo juostoje. Po kiek laiko pirma eismo juosta važiavusio automobilio „BMW“, kurio priekyje važiavo sunkvežimis ir pasitraukė į antrą eismo juostą, 40 metų vairuotojas nepastabėjo pirmojoje eismo juostoje esančio „Volvo“ ir į jį atsitrenkė.

Įvykį sukėlusio automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas 1,36 promilių girtumo laipsnis.

 

„ReidasTV“ nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,