Mano Gargždai



Gargždų socialinių paslaugų centro vaikams – čempionų pamokos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gargždų socialinio paslaugų centro nuotr. Gargždų socialinio paslaugų centro nuotr.

Prasidėjus rudens atostogoms, vaikų dienos centrai dirbo iš peties siekdami suteikti kiek įmanoma daugiau įspūdžių ir naujų patyrimų mažiesiems. Vienas jų – savęs išbandymas muay thai, dar vadinamo Tailando boksu, treniruotėje. Vienintelio tokio kovos klubo Klaipėdoje „Muay Thai imperijatreneris Vadim Gridiajev mielai sutiko į savo sporto salę pasikviesti Gargždų socialinių paslaugų centro vaikų dienos centro ir Klaipėdos vaikų dienos centro „Dienvidis“ lankytojus.

 

Pastebėta, kad šis kovos menas skatina augti jaunuolio ekstravertiškumui, atkaklumui, drąsai, pasitikėjimui savimi ir ryžtingumui. Visgi gali pasirodyti nesuderinama, tačiau daugelis sportininkų mini, kad šis kovos menas daro juos ramesnius ir santūrius, taip pat sportuojant dienos metu susikaupusį stresą, įtampą galima išlieti salėje.

Treneris V. Gridiajev, išugdęs ne vieną čempioną, tarp kurių – dukart Lietuvos muay thai, Baltijos muay thai, Lietuvos kikbokso, Latvijos kick thai ir Baltijos MMA čempionas Aurimas Dumbrauskas, taip pat keturiskart Lietuvos muay thai, dukart Lietuvos kikbokso, Baltijos šalių muay thai čempionas ir pasaulio muay thai prizininkas Dominykas Dirkstys. V. Gridiajev moko jaunąją kartą ne tik sporto subtilybių, komandinio darbo, bet ir motyvuoja vaikus gyvenime siekti savo tikslų, nepasiduoti, ugdo bendruomeniškumo jausmą.

Gargždų socialinių paslaugų ir Klaipėdos „Dienvidžio“ vaikų dienos centrų lankytojai sportavo ne tik su treneriu, bet kartu su D. Dirksčiu ir A. Dumbrausku. Treniruotės metu vykusi veikla buvo smagi, komandiniu darbu pagrįsta ir pritaikyta įvairaus fizinio pasirengimo vaikams, kas leido kiekvienam pasijusti galiūnu. Atvykę čempionai taip pat atsinešė ir savo įspūdingus apdovanojimus, su kuriais mažieji galėjo nusifotografuoti ir už juos pakovoti. Treniruotėje dalyvavusi šešerių metų Danielė Skoropadskytė buvo apdovanota už drąsą, jai treneris įteikė aukso medalį.

 

Gargždų socialinio paslaugų centro nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 294 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,