Logo
 Spausdinti šį puslapį

Tegul miestas kvepia pyragais: bendruomenė kviečia skleisti gerumą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Gargždų miesto bendruomenė lapkričio 6 d. kviečia mieste paskleisti gerumą, kvepiantį saldžiai ir paminėti Pyragų dieną.

 

Kviečiame visus gargždiškius, organizacijas, mokyklas, darželius savo įstaigose paminėti Pyragų dieną, kurios metu būtų renkamos lėšos Gargždų socialinių paslaugų centrui, keramikos krosnelei įsigyti.

Gargždų socialinių paslaugų centre užtikrinama efektyvi ir kvalifikuota dienos socialinė globa suaugusiems asmenims su negalia ir senyvo amžiaus asmenims bei siekiama lavinti jų savarankiškumą visose jų gyvenimo srityse, integruojant juos į visuomeninį gyvenimą.

Centre organizuojami ir keramikos užsiėmimai – viena iš užimtumo formų, kurios metu ne tik ugdomi lankytojų kasdieniai ir darbiniai įgūdžiai, bet taip pat skatinamas jų kūrybingumas, lavinama smulkioji motorika, ugdomi socialiniai – bendravimo įgūdžiai.

Šiuo metu Centre naudojamoje keramikos krosnyje galima išdegti tik nedidelius keramikos dirbinius.

Tad šiais metais Pyragų diena kviečia visus pagelbėti Gargždų socialinių paslaugų centrui įsigyti didesnę keramikos dirbinių išdegimo krosnelę. Jos kaina yra apie 2 500 Eur.

Įgiję naują keramikos krosnelę Centro lankytojai bus labiau motyvuoti lavinti turimus įgūdžius, o Gargždų miesto ir Klaipėdos rajono gyventojai turės galimybę parodose-mugėse pasigrožėti ir įsigyti kūrybiškesnių, įvairesnių bei didesnių centro lankytojų gaminių iš molio.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,