Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ilgąjį savaitgalį darbavosi vagys: pasigesta pinigų, papuošalų ir net kapavietės plokštės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Ilgąjį savaitgalį Klaipėdos rajono policijos komisariate pasipylė pranešimai apie vagystes. Pavogtos nemenkos pinigų sumos, vertingi daiktai, papuošalai ir net kapavietės akmeninė plokštė.

 

Ketvirtadienį į policijos pareigūnus kreipėsi 1954 m. gimusi moteris, kuri pranešė, kad laikotarpiu tarp spalio 14 d. ir 31 d. Priekulės senosiose kapinėse nuo kapavietės pavogta akmeninė plokštė. Žalą moteris įvertino 450 eurų.

Tą pačią dieną į Dauparuose esantį gyvenamąjį namą įsilaužė nežinomi asmenys ir pavogė juvelyrinius dirbinius, kurių vertė – 4 000 eurų, rankinius laikrodžius ir kitus daiktus. Žala – 9 350 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Penktadienį, lapkričio 1-ąją, Dercekliuose, sodų bendrijoje, iš kiemo pavogtas giluminis vandens siurblys, iš sodo namelio – žvejybos įrankiai ir kiti daiktai. Padaryta žala siekia 700 eurų.

Aukštkiemių kaime vagys iš namo pavogė 1 500 eurų vertės dviratį „KTM“ bei 500 eurų kainavusį dviratį „Xiomi MI M365 PRO“. Taip pat išnešta ir dėžutė su 1 ir 2 eurų monetomis, kurių suma siekia apie 400–500 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Šeštadienį Kelmiškės II kaime, išlaužus duris ir patekus į gyvenamąjį namą pavogtas seifas, kuriame buvo dokumentai, šoviniai, du aukso žiedai, vienas iš jų – su briliantais. Žala tikslinama. Pradėtas vagystės tyrimas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,