Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pradeda veikti Migracijos departamento skambučių centras

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Informuojame, kad nuo šio pirmadienio, lapkričio 4 d., informacija apie migracijos paslaugas lietuvių, rusų ir anglų kalbomis bus teikiama vienu Migracijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos skambučių centro telefono numeriu – 8 707 67 000.

 

Klientai bus konsultuojami Lietuvos Respublikos pasų ir asmens tapatybės kortelių, užsieniečių, elektroninių migracijos paslaugų (MIGRIS) ir kitais klausimais.

Informacija apie migracijos paslaugas nebus teikiama ankstesniais Migracijos departamento ir Policijos departamento bendraisiais informacijos teikimo numeriais.

Paklausimus el. paštu klientai ir toliau galės siųsti bendruoju Migracijos departamento el. p. – .

Migracijos departamento skambučių centro įkūrimas – dar viena kompleksinė priemonė, siekiant gerinant klientų aptarnavimą bei užtikrinti, kad visa reikiama informacija suinteresuotus asmenis pasiektų operatyviai.

Migracijos departamentas primena, kad spalio 14 d. startavo nauja migracijos paslaugų informacinė sistema MIGRIS (www.migracija.lt), kurioje klientai gali el. būdu teikti prašymus dėl leidimų gyventi, rezervuoti vizito į Migracijos departamento skyrius laiką, rasti informacijos apie migracijos paslaugas.

Užsieniečių patogumui informacija užsieniečių ir Lietuvos Respublikos pilietybės klausimais bus teikiama ir Migracijos departamento skyriuose, iš anksto rezervavus vizito laiką, o siekiant mažinti klientų eiles skyriuose, nuo lapkričio 4 d. įsteigta daugiau klientų aptarnavimo langelių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,