Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vandentiekio ir nuotekų tinklų rekonstrukcijos pabaigos teks palaukti

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Skaitytojos nuotr. Skaitytojos nuotr.

Vakar į redakciją kreipėsi skaitytoja, neapsikentusi apie pusmetį S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje vykstančių kasimo darbų. Anot jos, šioje gatvėje „sandėliuojamos“ skaldos, smėlio bei žvyro krūvos sukelia daug nepatogumų.

 

„Kasdien daugiau nei pusmetis gyventojams po langais dirba sunkiasvorės mašinos, vasara turėjome kęsti sklindančias dulkes, rudenį – purvą. Manau, ši situacija turi būti sprendžiama, ar tai normalu?“ – klausė moteris.

Pasak jos, nepatogumus kiekvieną rytą patiria ir vaikai. Einant į mokyklą jiems tenka bristi per pelkes ir šlapią dirvožemį. Taip pat anksčiau šioje vietoje automobilius statę gyventojai, dabar nebeturi kur juos statyti.

Pasak Klaipėdos rajono savivaldybės ryšių su visuomene skyriaus vedėjos Daivos Beliokaitės, nuo birželio mėnesio S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje AB „Klaipėdos vanduo“ vykdo vandentiekio ir nuotekų tinklų rekonstrukcijos darbus.

„Šie tinklai rekonstruojami pačių gyventojų labui, todėl atsiprašome dėl patiriamų nepatogumų. Kokybiškai visko įrengti negalima per labai trumpą laiką“, – naujienų portalui „Mano Gargždai“ komentavo vedėja.

Anot D. Beliokaitės, jeigu oro sąlygos nesutrukdys, darbai turi būti baigti iki metų pabaigos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,