Logo
 Spausdinti šį puslapį

Moksleivių kvadrato varžybose – „Minijos“ merginų pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nugalėtojosi. Z. Bitino nuotr. Nugalėtojosi. Z. Bitino nuotr.

Lapkričio 12 dieną Gargždų policijos salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų 2007 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių mergaičių kvadrato varžybos.

 

Jose dalyvauti norą pareiškė trys komandos, tai moksleivės iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.

Pranašesnės už savo varžoves buvo Gargždų „Minijos“ progimnazijos kvadratininkės. Jos nesunkiai pasiekė abi pergales ir pelnytai nugalėjo. Kiek atkakliau vyko rungtynės dėl antros vietos tarp „Kranto“ ir Priekulės. Čia pirmasis kėlinys baigėsi tik po pratęsimo rezultatu 7:6. Antrame kėlinyje „krantietės“ savo pranašumą įrodė taip pat nelengvai – santykiu 8:5. Tad jos – antros. Trečioje vietoje liko Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija.

Nugalėtojomis tapo šios „Minijos“ progimnazijos moksleivės: Milda Kvekšaitė (komandos kapitonė), Augustė Dotaitė, Smiltė Vaitkevičiūtė, Deima Šliuožaitė, Milina Survilaitė, Vyka Žeimytė, Austėja Jokubaitytė, Gabija Judvytytė ir Austėja Vyšniauskaitė. Jas varžyboms parengė mokytoja Alina Vyšniauskienė.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

  

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,