Mano Gargždai



Savaitgalį Gargždų salės futbolininkų lauks du svarbūs mūšiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Baltijos futsal lygos nuotr. Asociatyvi Baltijos futsal lygos nuotr.

„Gargždų pramogos“ artėjantį savaitgalį žais dvejas varžybas – šeštadienį laukia Lietuvos salės futbolo A lygos kova su VDA, o sekmadienį su Latvijos klubu FC „Petrow“ bus žaidžiamos Baltijos futsal lygos rungtynės.

 

Prieš savaitgalio mūšius mintimis dalijasi puikiai į komandą įsiliejęs Ernestas Grudys. Šiuo metu Klaipėdoje gyvenantis vartininkas trumpame pokalbyje atskleidė savo sąsają su Gargždais, kas lėmė pasirinkimą tapti vartininku, apžvelgė komandos pasiruošimą rungtynėms, nuotaikas ir nuo komandos bei savęs perdavė klubo gerbėjams žinutę.

 

Ernestai, esi naujas veidas komandoje, kaip jautiesi klube?

Komandoje gal ir esu naujas veidas, bet kita vertus – esu visiems pažįstamas. Mano tėtis – gargždiškis ir pats esu augęs šiame mieste bei lankęs čia futbolo treniruotes. Man taip pat dauguma žaidėjų čia pažįstami, tad į komandą netrukau įsilieti ir jaučiuosi tikrai puikiai.

 

Kaip susidomėjai futbolu, kada pradėjai jį lankyti ir kas pastūmėjo tave tapti vartininku?

Vis matydavau, kaip žaidžia tėtis bei dėdės ir futbolas mane domino, bet kad noriu būti futbolininku, supratau tik būdamas 12 metų. Į mokyklą atėjo treneris ir pasiūlė lankyti treniruotes. Tėvai neprieštaravo ir aš su dar dviem klasės draugais nuėjome i treniruotę, vienas ištvėrė vieną dieną, kitas draugas – savaitę, o aš šiuo sportu mėgaujuosi jau 12–13 metų.

Kai baigėsi lauko sezonas ir viskas persikėlė į salę, pasiskirstydavome į keturias komandas. Trūko vartininkų, todėl šią poziciją tekdavo užimti aikštės žaidėjams. Kadangi buvau naujokas, vartininku tapau ir aš. Prisipažinsiu, sekėsi daug geriau negu žaisti aikštėje. Įsigijau pirštines, vėliau treneris parūpino vartininko aprangą, taip ir prasidėjo kelionė, kuri tęsiasi iki šiol.

 

Kokios nuotaikos komandoje po pirmų dviejų rungtynių, kurios susiklostė ne itin sėkmingai? Kokias padarėte išvadas?

Na nuotaikos tikrai nėra geros, kai pralaimi varžybas, bet pozityvo įžvelgėme, ypač po antrųjų rungtynių. Kažkiek apsipratome, po truputį pradėjo matytis ir žaidimo braižas. Reikia treniruotis ir šlifuoti visa tai, ko iš mūsų reikalauja treneris.

 

Savaitgalį komandos laukia dvigubas iššūkis, dvejos rungtynės. Kaip sekasi pasiruošimas joms? Ar namų sienos pridės pasitikėjimo ir suteiks papildomų jėgų?

Taip, laukia labai darbingas savaitgalis. Ruošiamės kaip ir įprastai, tik prie mūsų prisideda nemažai komandos senbuvių, kurie tik ką baigė lauko futbolo sezoną, todėl pasiruošimas savaitgalio ir ateinančioms rungtynėms bus daug produktyvesnis.

Namų sienos pasitikėjimo be abejo pridės, Gargžduose žmonės labai myli futbolą ir palaikymas čia pavydėtinas. Labai tikimės, kad žiūrovai sukurs puikią atmosferą, kuri mums suteiks motyvacijos ir pasitikėjimo savo jėgomis.

 

Sekmadienį – antras mūšis Baltijos lygoje, atvyksta nepažįstama komanda. Kokios mintys, ką žinote apie varžovą? Kokie komandos tikslai?

Mintys – tik pozityvios. Varžovas – tikrai mažai žinomas, jie, kaip ir mes, pralaimėjo pirmame Baltijos lygos ture ir sieks iškovoti pirmuosius taškus, laukia sunkios rungtynės. Tikslai – kaip ir visada, siekti tik teigiamo rezultato ir nesvarbu, kas tą dieną mūsų varžovas.

 

Ko palinkėtum „Gargždų pramogos“ komandos gerbėjams? Gal gali ką pažadėti nuo savęs ar visos komandos?

Linkiu aistringai sirgti už Gargždų komandą, bet tik nesusirgti ir nepraleisti mūsų rungtynių. Manau, nuo visos komandos galiu pasakyti, kad su kiekvienu varžovu kovosime kietai ir būsime sunkiai arba visai neįkandamas riešutėlis, o nuo savęs, ką čia daugiau beprižadėsiu, tiesiog ginsiu už nugaros esančią vartų konstrukciją, kad kuo mažiau kamuolys atsidurtų tinkle.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 373 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,