Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Soliariumų studija“ atšventė 8-ąjį gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Šventės akimirka. RB Moments nuot. Šventės akimirka. RB Moments nuot.

Lapkričio 14-ąją grožio salonas „Soliariumų studija“ atšventė savo 8-ąjį gimtadienį. Šventė surengta naujose, erdviose patalpose, kuriose grožio paslaugos teikiamos nuo šių metų gegužės.

 

Gimtadienio proga klientai buvo vaišinami tortu ir kitais gardėsiais, jiems grojo atlikėjas Costa iš Italijos. Šventės dieną apsilankiusiems salone buvo taikomos nuolaidos visoms grožio paslaugoms. Klientai laimėjo lieknėjimo procedūrų ir soliariumo abonementų net už 200 eurų.

Salono savininkė Laima Juodiškienė džiaugiasi, kad kiekvienais metais sulaukia vis daugiau klientų, patenkintų įstaigoje teikiamomis paslaugomis. Grožio ir sveikatos procedūrų pasirinkimas salone – tikrai platus.

Populiariausios išlieka lieknėjimo procedūros su rool vacu-active aparatais, kuriais naudojantis rezultatai tikrai stulbina – per 9 mėnesius klientams pavyksta sulieknėti 20 kg.

Norinčios pastangrinti ir atjauninti kūną, atlieka kavitacijos ir radiodažnio procedūras. Siekiančios sumažinti celiulitą, pagerinti kraujotaką ir savijautą renkasi presoterapijos procedūras.

Salone – labai didelis procedūrų veidui pasirinkimas: veido valymas ultragarsu, klasikinis veido masažas, radiodažnio procedūros veido atjauninimui, drėkinanti ir vitamino C procedūros.

Nuo gruodžio mėnesio salone bus dar vienas naujas aparatas – infraraudonųjų spindulių kapsulė, skirta šalinti toksinams, lieknėjimui, raukšlių mažinimui, medžiagų apykaitos gerinimui, spuogų ir jų paliktų randų mažinimui. Svorio kritimas per vieną procedūrą – iki 500 gramų.

Niūriomis ir šaltomis dienomis savo nuotaiką galite pagerinti dirbtiniais saulės spinduliais. Norint greito įdegio per 5 minutes, galite pasinaudoti savaiminio įdegio procedūra.

Užsukę į „Soliariumų studiją“ paslaugų ras ir jaunesnio, ir vyresnio amžiaus klientas. Artėjant gražiausioms metų šventėms, galite savo artimus pradžiuginti įsigiję dovanų kuponą.

Laukiame Jūsų, mielieji klientai, adresu P. Cvirkos g. 10-16, Gargždai. Naujienas sekite feisbuke – Soliariumų Studija ir internete – www.soliariumustudija.lt, tel. nr. 8 633 34 541.

 

Šventės akimirkos – RB Moments nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,