Logo
 Spausdinti šį puslapį

Iniciatyvinė grupė parengė peticiją dėl daugiafunkcio centro vietos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Mes, Gargždų ir Klaipėdos rajono verslo atstovai, tarp jų – aštuoni nariai, vadovaujantys ir dirbantys statybos sektoriuje, susibūrėme į iniciatyvinę grupę ir parengėme peticiją Klaipėdos rajono savivaldybės tarybai „Dėl Sporto ir sveikatingumo komplekso (baseino) Gargžduose statybos“.

 

Esame įsitikinę, kad peticiją pasirašys tūkstančiai Klaipėdos rajono gyventojų, taip išreikšdami savo lūkesčius ir aiškią piliečių valią savivaldai.

Rengti peticiją nutarėme dėl to, kad ir po kelių susitikimų, diskusijų su Klaipėdos rajono savivaldybės valdžios atstovais, nepavyko užmegzti dialogo, pagrįsto rimtais argumentais, kodėl atsisakoma parengto projekto statyti sporto centrą su baseinu laisvoje žemėje S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje ir ruošiamasi urbanistinei invazijai į senąjį Gargždų parką. Įvardijama pagrindinė – finansavimo trūkumo – problema gali būti sprendžiama statybą įgyvendinant etapais ar koreguojant pasiūlymų investuotojams sąlygas.

Atstovaujame statybos verslo sričiai, mūsų įmonės ir darbuotojai moka nemažus mokesčius į rajono biudžetą, mes esame savo miesto ir krašto patriotai, piliečiai, kuriems ne vis vien, kur panaudojami mokesčių mokėtojų pinigai, kaip vystosi Gargždų miestas ir ar jis bus patogus gyventi mums, mūsų vaikams ir anūkams. Mums, kaip ir visiems gargždiškiams, rūpi, kad valdžia tarnautų visuomenės, o ne siauriems kažkieno interesams.

Tad mes, vietos verslo atstovai, rajono bendruomenės pažįstami gargždiškiai, kviečiame visus Klaipėdos rajono gyventojus į bendrą iniciatyvą, kuri neleistų naujai išrinktai valdžiai priimti neapgalvotų sprendimų.

Tie, kas nenori, kad prie Gargždų senojo, istorinio miesto parko būtų kertami medžiai, buldozeriai raustų lauko aikštynus, būtų darkomas stadionas, o nuo mašinų kimštųsi gatvės, prisijunkite!

Tie, kas nori sporto centro su baseinu visiems – gargždiškiams ir rajono gyventojams, patogioje vietoje – S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje netoli autobusų stoties – prisijunkite!

Tie, kam atrodo neprotinga švaistyti mokesčių mokėtojų pinigų išmetant gerą, pilnai parengtą, virš šimto tūkstančių eurų kainavusį sporto centro-baseino projektą jau su leidimu statyti ir skelbiant naują projektą, vėl mokant antrą kartą už tą patį vien dėl to, kad statytų parke – prisijunkite!

Prisijunkite prie iniciatyvos ne tik pasirašydami po peticija internete, bet ir savanoriškai rinkdami parašus, platindami peticijos tekstą žodžiu, raštu, kaimyniškai, pilietiškai, socialiniuose tinkluose. Kviečiame, prašome, nebūkime abejingi – išsaugokime visi Gargždų parką ir stadioną – jų teritorija skirta ne statyboms! Iš anksto dėkojame prisijungusiems!

Pasirašyti po peticija internete ir rasti visą peticijos tekstą galima paspaudus šią nuorodą: https://www.peticijos.lt/visos/75643/baseino-statyboms-gargzduose-tik-dariaus-ir-gireno-gatveje/

Pasiimti Peticijos parašų rinkimo lapus galima susisiekus su iniciatyvinės grupės nariais tel. +370 655 11 513, +370 659 17 036 ar elektroniniu paštu: .

Taip pat palaikome ir raginame prisijungti prie Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos narių grupės inicijuotos Vietos gyventojų apklausos. Kiekvienas Klaipėdos rajone gyvenantis pilietis gali pasirašyti peticiją ir išsakyti savo nuomonę Vietos gyventojų apklausos lapuose toje seniūnijoje, kurioje yra deklaruota jų gyvenamoji vieta.

Apklausa seniūnijose vyks:

2019 m. lapkričio 28 d. (ketvirtadienis, nuo 13.00 val. iki 20.00 val.);

2019 m. lapkričio 29 d. (penktadienis, nuo 13.00 val. iki 19.00 val.);

2019 m. lapkričio 30 d. (šeštadienis, nuo 10.00 val. iki 18.00 val.).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,