Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jaunosios Gargždų krepšininkės – regiono nugalėtojos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
J. Bražo nuotr. J. Bražo nuotr.

Gruodžio 13 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje esančioje Vlado Knašiaus krepšinio mokykloje vyko „Nike“ vikruolių taurės mergaičių regiono finalinis etapas.

 

Jame dalyvavo 8 komandos: po 2 komandas iš Klaipėdos ir Plungės, po 1 – iš Akmenės, Telšių, Anykščių ir Gargždų. Mergaitės turėjo įveikti 6 rungtis. Kiekvienoje jų buvo varžomasi vis su kitomis komandomis ir reikėjo užimti kuo aukštesnę vietą.

Pirmos dvi rungtys parodė, kad Gargždų jaunosios krepšininkės atvyko nusiteikusios užimti prizinę vietą. Taip ir įvyko – po atkaklios kovos gargždiškės tapo regiono nugalėtojomis. Aplenkusios visas komandas jos iškovojo teisę kovo 7 d. varžytis „Nike“ vikruolių taurės pusfinalio etape, kuris vyks Kėdainių arenoje. Ten susirinks po keturias geriausias kiekvieno regiono (Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio ir Kauno) komandas.

Gargždų mergaičių komandą (2010 m. gimimo ir jaunesnės) sudarė: komandos kapitonė Rusnė Ringytė, Iveta Kalvytė, Saulė Marija Savickytė, Smiltė Kelpšaitė, Paulina Pociūnaitė, Eivilė Skurvidaitė, Laura Rastenytė, Agnė Šataitė, Skaistė Rusteikaitė ir Mėja Mitrofanaitė.

Varžyboms jaunąsias krepšininkes ruošė neformaliojo ugdymo treneris Justas Bražas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,