Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų „Banga“ paminėjo sezono pabaigą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
A. Kundroto nuotr. A. Kundroto nuotr.

Gruodžio 18 dieną Gargždų kultūros centre vyko 2019 metų „Bangos“ sezono uždarymo šventė.

 

Renginio metu susirinkę „Bangos“ auklėtiniai, jų artimieji, sirgaliai ir rėmėjai kartu prisiminė svarbiausius metų įvykius, puoselėjant mėgėjų futbolą, tobulinant infrastruktūrą bei pasidžiaugė skambiausiais laimėjimais, kuriuos pelnė klubo vaikų, jaunimo ir aukšto meistriškumo komandos.

Visos pergalės turi savo pradžią, o „Bangos“ laimėjimų garantas – puikus trenerių kolektyvas. Už vaikams skiepijamą meilę futbolui bei nuoširdų ir kantrų darbą, ugdant jaunuosius futbolininkus, VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius R. Mikalauskas, Klaipėdos rajono savivaldybės meras B. Markauskas, Lietuvos futbolo federacijos prezidentas T. Danilevičius ir generalinis sekretorius E. Stankevičius apdovanojo įstaigos trenerius T. Tamošauską, A. Šlušnį, D. Afonso, S. Alsį, V. Žutautą, V. Liutiką, K. Gnedojų, O. Pliuškį, L. Gedmintą, G. Ratkų, S. Vyšniauską, A. Blinstrubą ir M. Grikšaitę bei jų asistentus M. Luką, J. Skuodą, R. Kuprį, E. Buivydaitę, V. Žatkiną ir E. Dabrišių.

Gargždų „Bangos“ komandos, rungtyniaudamos Lietuvos čempionatuose, sėkmingai atstovauja bei garsina Klaipėdos rajono vardą. Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas R. Žvingilas, Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkas V. Macijauskas ir „Bangos“ auklėtiniai, šiuo metu karjerą tęsiantys Vokietijoje, B. Šatkus ir N. Žebrauskas už trigubą triumfą mergaičių varžybose apdovanojo „Bangos“ 2006 ir 2008 metų gimimo komandas (treneris S. Alsys, trenerio asistentas L. Gedmintas).

Taip pat buvo apdovanoti debiutinėse salės futbolo taurės turnyro varžybose triumfavę 2009 metais gimę berniukai (treneris V. Žutautas, trenerio asistentas R. Kuprys).

„Banga U-19“ ir šios komandų pagrindu sudaryta „Banga B“ (treneris D. Afonso, trenerio asistentas M. Lukas) komanda atsiėmė du sidabrinių apdovanojimų (U-19 I lygos ir LFF II lygos) komplektus.

„Bangos“ mamyčių komanda, atradusi futbolą ne tik kaip sveikatingumo, laisvalaikio praleidimo, bet ir emocinio pakilimo priemonę, už šios sporto šakos populiarinimą tarp mamų atsiėmė specialų įstaigos apdovanojimą.

„Bangos“ aukšto meistriškumo komandas apdovanojo Klaipėdos rajono savivaldybės meras B. Markauskas, LFF prezidentas T. Danilevičius ir generalinis sekretorius E. Stankevičius. Jau ketvirtą sezoną paeiliui aukščiausioje lygoje rungtyniaujančios merginos iki paskutinio susitikimo išlaikė intrigą dėl sidabro medalių, tačiau galiausiai tenkinosi jau įprasta (galima sakyti kasdiene) 3 vietą. Komandą į pergales vedė treneris S. Alsys, asistentas L. Gedmintas, žaidėjų sveikata rūpinosi kineziterapeutas R. Žilius.

Sėkmingai dviem frontais (LFF I lygos ir Taurės varžybose) rungtyniavusių miesto reprezentacinės ekipos žaidėjų demonstruoti rezultatai pranoko lūkesčius – „Bangos“ vyrų komanda po 5 metų pertraukos vėl rungtyniavo Taurės finale, o I lygos pirmenybėse užėmusi 2-ąją vietą ir įtikinamai pereinamose rungtynėse įveikusi „Palangos“ futbolininkus, sportiniu principu iškovojo kelialapį į A lygą.

Vieno sėkmingiausio sezono kalviai – treneris T. Tamošauskas, asistentas A. Šlušnys, komandos vadovas M. Bieliauskas ir kineziterapeutas M. Rubavičius.

 

Andriaus Kundroto nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,