Mano Gargždai



„Gargždų pramogos“ įspūdingu smūgiu paskutinę sekundę nugalėjo „Vyčio“ ekipą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogos“  klubo nuotr. „Gargždų pramogos“ klubo nuotr.

Šeštadienio vakarą Gargžduose buvo sužaistas centrinis vienuoliktojo turo mačas. Jame susitiko šalies vicečempionė „Gargždų pramogos“ ekipa ir šalies čempionas Kauno FK „Vytis“.

 

Po labai įdomios ir permainingos kovos „Gargždų pramogos“ tapo pirmąja komanda šiame sezone, kuri atėmė taškų iš „Vyčio“, kadangi Gargždų ekipai pavyko išplėšti fantastišką pergalę rezultatu 6:5.

Visą mačą aikštėje dominavo kietas futsalas ir fizinė kova, bet greitų įvarčių nebuvo. Komandos labiau akcentavo gynybą, dėl kurios per pirmojo kėlinio pusę įmušti įvarčių nepavyko.

Pirmieji ledus pralaužė šeimininkai, kuomet 12 minutę po greitos kontratakos pasižymėjo Valdas Pocevičius.

Tas pats V. Pocevičius jau po minutės buvo pargriautas prie pat varžovų vartų ir už tai į „Vyčio“ vartus buvo paskirtas 6 metrų baudinys, kurį V. Pocevičius ir realizavo.

„Vyčiui“ sušvelninti rezultatą pavyko 17 minutę. Už žaidimą ranka šįkart į „Gargždų pramogos“ komandos vartus buvo paskirtas 6 metrų baudinys, kurį sėkmingai įmušė „Vyčio“ kapitonas Justinas Zagurskas. Taip pirmasis kėlinys ir pasibaigė – 2:1 Gargždų naudai.

Antrasis kėlinys prasidėjo žaibišku Gargždų komandos įvarčiu. Nepraėjus net 15 sekundžių po gražios kombinacijos pasižymėjo Algimantas Bačanskis ir gargždiškiai susigrąžino dvejų įvarčių persvarą.

Tačiau po šio įvarčio sekė sėkminga „Vyčio“ atkarpa. 26 minutę antrąjį svečių įvartį pelnė Tomas Bučma, po minutės pasižymėjo Lukas Sendžikas, o 31 minutę dublį pasiekė T. Bučma, sulaukęs puikaus vartininko Ernesto Macenio perdavimo. Šie trys įvarčiai leido „Vyčiui“ pirmą kartą šiame mače išsiveržti į priekį.

Visgi „Vytis“ ilgai nepirmavo. Jau po kelių minučių Karolis Urbaitis kaire koja pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą ir taip išlygino rezultatą.

„Vytis“ po minutės dar kartą išsiveržė į priekį. Vladimiras Derendiajevas po solo reido smūgiavo stipriai ir į jo smūgį Gargždų vartininkas nesureagavo.

Nepaisant to, „Gargždų pramogos“ nepasimetė, o herojaus skraistę užsivilko Aurimas Skurdelis. Būtent šis žaidėjas 38 minutę gražiu baudos smūgiu rezultatą išlygino, tačiau kitas jo baudos smūgis prisimins dar ilgam.

Laikmatyje jau degė nuliai, bet „Vyčio“ pražanga buvo užfiksuota ir gargždiškiai gavo šansą atlikti paskutinį rungtynių smūgį. Prie kamuolio stojęs tas pats A. Skurdelis įspūdinga trajektorija pasiuntęs kamuolį aplink gyvatvorę, išplėšė Gargždų komandai pergalę.

Po jos „Gargždų pramogos“ ekipa iki „Vyčio“ priartėjo per 2 taškus, tačiau Kauno komanda išlieka pirmoje vietoje, o Gargždų klubas juos vejasi.

 

 

Rezultatas:

„Gargždų pramogos“ 6:5 „Vytis“

12’ [1 : 0] Valdas Pocevičius

13’ [2 : 0] Valdas Pocevičius (iš 6 m. b.)

17’ [2 : 1] Justinas Zagurskas (iš 6 m. b.)

21’ [3 : 1] Algimantas Bačanskis

26’ [3 : 2] Tomas Bučma

27’ [3 : 3] Lukas Sendžikas

31’ [3 : 4] Tomas Bučma

33’ [4 : 4] Karolis Urbaitis

34’ [4 : 5] Vladimir Derendiajev

38’ [5 : 5] Aurimas Skurdelis

40’ [6 : 5] Aurimas Skurdelis

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,