Mano Gargždai



Šventinę savaitę – eismo įvykių lavina

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Šventinę savaitę policijos pareigūnai bei ugniagesiai turėjo nemažai darbo. Klaipėdos rajone netrūko eismo įvykių, kuriuos sukėlė neblaivūs ir neatidūs vairuotojai.

 

Gruodžio 21 d. (šeštadienį), apie 9.22 val., ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, jog Klaipėdos rajone, kelyje Rietavas–Vėžaičiai, nuo kelio nuvažiavo du lengvieji automobiliai, 3–4 žmonės sužeisti, gali būti prispaustų, vienas vyras be sąmonės. Į įvykio vietą atvykę gelbėtojai pastebėjo nuo kelio nulėkusius „Toyota Yaris“ ir „Volkswagen Caravelle“ automobilius. Nelaimės vietoje prispaustų žmonių nebuvo, pagalbos prireikė tik „Toyota“ automobilyje buvusiam vyrui, kuris pats negalėjo išlipti iš transporto priemonės. Abiem automobiliams buvo atjungti akumuliatoriai. Du nukentėję asmenys greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo nugabenti į miesto ligoninę. Ugniagesiai sutvarkė važiuojamąją kelio dangą.

Tą pačią dieną, panašiu laiku, apie 9.30 val., ugniagesiai gelbėtojai gavo dar vieną pranešimą, jog Vėžaičių seniūnijoje, Brožių kaime, apsivertė lengvasis automobilis, įvykio vietoje yra prispausti du žmonės. Atvykus ekipažui, buvo pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs ir griovyje apsivertęs automobilis „Volvo V70“, prispaustų žmonių nebuvo. Įvykio vietoje buvo atjungtas transporto priemonės akumuliatorius, nuvalyta kelio danga. Automobiliu važiavę asmenys greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo išvežti į ligoninę.

Gruodžio 23 d. (pirmadienį), apie 19.50 val., policijos pareigūnai Dituvoje sustabdė ir patikrino automobilio „Crysler“ vairuotojo (gim. 1971 m.) blaivumą. Alkoholio kiekio matuoklis rodė 2,48 promiles. Vyras uždarytas į areštinę.

Gruodžio 24 d. (antradienį), apie 3.47 val., Plikiuose patikrinus automobilio „Opel Signum“ vairuotoją, pastarajam alkoholio matuokliu nustatytas 1,98 promilių neblaivumas.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną (gruodžio 25 d.), apie 1.19 val., Priekulės seniūnijoje, kelyje Dituva–Priekulė–Dreižiai, dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio vairuojamo automobilio „Opel Meriva“ tiesiame ruože nesuvaldė neblaivus 40 metų vyras. Automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir griovyje apvirto ant stogo. Eismo įvykio metu nukentėjo pats vairuotojas, kuriam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,88 promilių girtumas. Buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai, kurie panaudoję automobilinę gervę apvertė transporto priemonę ant ratų bei atjungė akumuliatorių.

Gruodžio 27 d. (penktadienio) popietę, Klaipėdos rajone, Klipščių kaime, į stovėjusį ir posūkį į kairę rodžiusį automobilį „Peugeot 508“ atsitrenkė iš paskos važiavęs „BMW 525D“ automobilis, vairuojamas 32 metų moters. Nukentėjo pirmojo automobilio 30 metų vairuotoja, ji paguldyta į ligoninę. Eismo įvykis atsitiko esant slidžiai (apledėjusiai) kelio dangai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 571 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,