Logo
 Spausdinti šį puslapį

Draugiškose varžybose „Banga“ nusileido „Riteriams“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį Marijampolėje „Banga“ žaidė draugiškas rungtynes su Vilniaus „Riteriais“. Pirmajame kėlinyje su varžovais sužaidę lygiai, antrajame gargždiškiai neatlaikė varžovų spaudimo.

 

Dvikovoje su „Riteriais“ „Banga“ išbandė peržiūroje esančius G. Domkų, K. Žebrauską, G. Gumbaravičių, T. Gvazdinską ir vidurio gynėją iš Ukrainos. Į Marijampolę nevyko apsirgę E. Bračkus ir J. Kasparavičius.

Pirmajame kėlinyje komandos apsikeitė įvarčiais – kėliniui persiritus į antrą pusę, vilniečiams pavyko išsiveržti į priekį, tačiau 41 minutę G. Domkus išlygino rezultatą.

Antrajame kėlinyje „Banga“ atliko devynis keitimus ir vilniečiai tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas. Turėtą persvarą „Riteriai“ pavertė įvarčiais.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione vasario 1 dieną 12 valandą su Telšių „Džiugu“.

 

„Riteriai“ (Vilnius) – „Banga“ (Gargždai) 5:1 (1:1).

Įvarčiai: 36 min. D.Kazlauskas; 68 min. ir 70 min. J. Bičkus; 73 min. NN; 90 min. NN (Riteriai); 41 min. G. Domkus („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas (46′ D. Španceris), G. Domkus, [žaidėjas peržiūroje], D. Padaigis (46′ J. Skuodas), V. Antužis (46′ G. Gumbaravičius), T. Gvazdinskas (46′ P. Srėbalius), S. Rakauskas (46′ K. Urbaitis), N. Urba (46′ A. Šveistrys), K. Žebrauskas (46′ D. Norvilas), R. Vėževičius (46′ P. Lotužys), D. Zubauskas (46′ I. Venckus).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,