Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vasario 16-osios renginiai nuvilnijo per rajoną (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
S. Vaičienės nuotr. S. Vaičienės nuotr.

Savaitgalį Klaipėdos rajone minėta Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Šventinę dieną netrūko įdomių ir prasmingų renginių.

 

Gargžduose, po šv. Mišių Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje, minėjimo ceremonija persikėlė į Kultūros centrą, kur įvyko programa „Trys meilės spalvos Lietuvai“. Renginio metu skambėjo dainos ir poezija. Vakare kino teatre „Minija“ buvo rodomas Agnės Zalanskaitės filmas „Partizanas“.

Renginiai vyko ir kituose rajono miestuose ir miesteliuose. Vėžaičių kultūros centro Tilvikų skyriuje organizuota viktorina. Judrėnuose pristatytas nuotaikingas Žemaičių Kalvarijos kultūros centro suaugusiųjų teatro spektaklis „Tėvas jau leido“. Vėžaičiuose skambėjo šventinis koncertas „Lietuvių kova už laisvę – amžina“, taip pat pristatyta paroda „Kardo rinktinės partizanų takais“.

Koncertas „Nepriklausoma Lietuva“ organizuotas Veiviržėnų kultūros centre, Lietuvos valstybės atkūrimo dienos šventė vyko ir Žadeikių skyriuje.

Kretingalės kultūros centro Girkalių skyriuje vyko kamerinis-muzikinis spektaklis „Lietuviškų romansų vainikas“, apdovanotas Metų žmogus.

Doviliškiai turėjo galimybę pasiklausyti ištraukų iš aktorės ir rašytojos Birutės Mar kūrybos. Ją renginio klausytojams pristatė pati autorė.

Iškilmės surengtos ir Drevernoje bei Lapiuose.

Gargždų „Minijos“ progimnazijos Gobergiškės salėje vyko šventinis koncertas „Dainuoju Lietuvą...“

 

Akimirkos iš renginių Gargžduose ir Doviluose – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,