Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų Pramogos“ žengė pirmą žingsnį link bronzos medalių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klubo „Gargždų pramogos“ nuotr. Klubo „Gargždų pramogos“ nuotr.

Sekmadienio vakarą Optibet Futsal A lygoje buvo sužaistos ir pirmosios mažojo finalo rungtynės. Dėl bronzos medalių Gargžduose kovojo vietos „Pramogos“ ir Mažeikių VIP. Namų sienos padėjo „Pramogų“ ekipai ir ši laimėjo rezultatu 7:4.

 

Gargždų komandai rungtynių pradžia nebuvo itin gera. Vos per 7 minutes „Pramogos“ prasižengė penkis kartus, todėl didžiąją kėlinio dalį turėjo žaisti atsargiau.

Visgi tai nesutrukdė mušti įvarčių. Jau 8 minutę Gargždų ekipą į priekį išvedė Aurimas Skurdelis. Po šešių minučių Martynas Velyvis pelnė antrąjį įvartį, o Marius Papšys 17 minutę „Pramogų“ persvarą padidino iki 3:0.

Svečiai iš Mažeikių kėlinio pabaigoje sugebėjo įmušti du įvarčius, bet patys praleido dar vieną, todėl pirmasis kėlinys pasibaigė „Pramogų“ naudai rezultatu 4:2.

Antrasis kėlinys taip pat geriau susiklostė šeimininkams. Valdo Pocevičiaus ir Pijaus Srėbaliaus įvarčiai leido „Pramogoms“ jaustis dar užtikrinčiau.

33 minutę VIP narys Žilvinas Banys gavo antrą geltoną kortelę ir VIP liko mažumoje, bet beveik iškart po šio epizodo Arūnas Šteinas sumažino skirtumą iki trijų įvarčių.

Prieš pat rungtynių pabaigą VIP gretose pasižymėjo ir Edgaras Stankevičius, bet prieš tai dar vieną „Pramogų“ įvartį pelnė Aurimas Skurdelis, tad Gargždų ekipa šventė pergalę ir jau laukia atsakomųjų rungtynių Mažeikiuose.

 

Rezultatas:

„Gargždų Pramogos“ 7 : 4 Mažeikių VIP

8’ [1 : 0] Aurimas Skurdelis

14’ [2 : 0] Martynas Velyvis

17’ [3 : 0] Marius Papšys

18’ [3 : 1] Edgaras Baranauskas

19’ [4 : 1] Marius Papšys

19’ [4 : 2] Marius Butėnas

24’ [5 : 2] Valdas Pocevičius

27’ [6 : 2] Pijus Srėbalius

33’ Žilvinas Banys (VIP) – raudona kortelė

34’ [6 : 3] Arūnas Šteinas

37’ [7 : 3] Aurimas Skurdelis

39’ [7 : 4] Edgaras Stankevičius

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,