Mano Gargždai



Viliaus Gaigalaičio globos namuose iškilmingai paminėta Kovo 11-oji

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Globos namų nuotr. Globos namų nuotr.

Kovo 9 d. Viliaus Gaigalaičio globos namų salėje gyventojai žiūrėjo dokumentinį filmą apie Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą. Po filmo gyventojai prisiminė, kaip patys išgyveno Nepriklausomybės atkūrimo įvykius, dalijosi patirtimis.

 

Kovo 10 d. globos namų saviveiklininkai paruošė iškilmingą šventinę programą „Nepavargome laisvėje gyventi“. Renginys prasidėjo LR himnu, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga visus pasveikino l. e. direktorės pareigas Kristina Pocienė. Po iškilmingos dalies – koncertas.

Anot renginio vedėjų Vidos ir Aistės, mums visiems ypatingos dienos proga mus džiugina trys spalvos: žodis, daina ir šokis, todėl ir koncerte skambėjo eilės, dainos ir smagūs šokiai. Renginio pabaigoje visi šventės dalyviai buvo pakviesti iš trijų gražiausių pasaulio spalvų lapelių su nuoširdžiu linkėjimu Lietuvai suklijuoti savo Tėvynės vėliavą, kuri papuošė antro aukšto fojė.

Džiugios, jaudinančios popietės akimirkos sugrąžino visus į Lietuvos atgimimo pradžią, paskatino iš naujo įvertinti nueitą kelią.

 

Globos namų nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,