Logo
 Spausdinti šį puslapį

Karantino paįvairinimui – skrabalų ir zumbos šou Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
K. Šileika ir D. Mikalauskienė. Asmeninių archyvų nuotr. K. Šileika ir D. Mikalauskienė. Asmeninių archyvų nuotr.

Balandžio pradžioje gargždiškis skrabalistas Karolis Šileika, atsidėkodamas gydytojams, kovojantiems su COVID-19, surengė koncertą daugiabučių kieme. Tąkart visos Lietuvos dėmesį patraukęs aktyvus gargždiškis rengia dar vieną pasirodymą – jau šį penktadienį miesto gyventojai vėl galės mėgautis skrabalų šou, kurį šį kartą paįvairins ir zumba.

 

Pirmasis Gargždų kultūros centro šokių ir dainų ansamblio „Minija“ nario Karolio Šileikos pasirodymas sužavėjo ne tik kaimynus – žinia apie koncertą apskriejo socialinius tinklus, žiniasklaidos portalus.

Karantino besilaikantys gargždiškiai turėjo puikią progą prasiblaškyti – muzikantui mintį surengti koncertą tąkart pakišo vaizdai ir žinutės iš Italijos, kur žmonės grojo ir dainavo savo balkonuose.

Dabar nuspręsta pasirodymą „paskaninti“ energingosios zumbos ritmais – prie skrabalų virtuozo jungiasi gargždiškė trenerė Daiva Mikalauskienė.

„Gavau pasiūlymą prisijungti prie Karolio, kad žmonės ne tik paklausytų, bet ir pajudėtų pagal galimybes. Kas balkone, kas prie lango ar kieme saugiu atstumu. Bus labiau improvizuota zumba, skambant ne įprastai Lotynų Amerikos muzikai, prisitaikysiu prie Karolio skrabalų skambesio ir jo repertuaro“, – apie būsimą pasirodymą kalbėjo D. Mikalauskienė.

19 val. prasidėsiantį ir apie pusvalandį truksiantį renginį stebėti galės S. Dariaus ir S. Girėno g. 31, 31A, 35, Pušų g. 44, 46, 48, 50 namų gyventojai. Pasirodymas bus transliuojamas ir tiesiogiai – Karolio Šileikos feisbuko paskyroje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,