Mano Gargždai



Startuoja Nacionalinė „Ačiū“ atvirukų iniciatyva

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
LR Vyriausybės nuotr. LR Vyriausybės nuotr.

Balandžio 27 d. minėsime Medicinos darbuotojų dieną. Artėjant šiai progai, iniciatyva „Ačiū herojams“ kviečia į vienybės ir padėkos bangą – ištarti „Ačiū“ ir padėkoti tiems, kurie šiandien rūpinasi mūsų ir mūsų artimųjų saugumu, priešakinėse linijose kovoja už mūsų gyvybes, padeda kovoti su nematomu priešu COVID-19.

 

Iniciatyvos autoriai kviečia visuomenę šiuo gražiu ir paprastu veiksmu padėkoti šių dienų herojams, rašant specialius atvirukus svetainėje www.aciuherojams.lt. Parodykime dėkingumą visiems, kurių pasiaukojamas darbas ir neatlygintina veikla šiandien mus telkia ir saugo, – medicinos darbuotojams, pareigūnams, šauliams, karštųjų linijų operatoriams, mokytojams, maisto parduotuvių darbuotojams, menininkams, savanoriams ir visiems tiems, kurių pagalba daro mus stipresnius įveikiant nematomą priešą.

„Pasaulį sukausčius COVID-19 virusui, mūsų vienybė ir palaikymas tų, kurie šiandien kovoja priešakinėse linijose, yra kaip niekad svarbus. Paskelbus šalyje karantiną, turėjome prisitaikyti prie gana drastiškai pasikeitusių darbo ir laisvalaikio sąlygų. Medicinos darbuotojai taip pat prisitaikė, tik su kur kas didesniu nežinomybės ir atsakomybės kiekiu. Ištardami „Ačiū“ pasakysime, kad jie ne vieni, esam stiprūs kartu“, – sako vienas iš iniciatyvos autorių, Lietuvos įvaizdžio grupės vadovas Marius Gurskas.

Visi parašyti „Ačiū herojams“ atvirukai bus įkelti į puslapio „Ačiū herojams“ fotogaleriją. Atvirukais galima pasidalyti socialiniame tinkle Facebook arba tiesiog juos išsisaugoti ir nusiųsti el. paštu žmogui, kuriam sakome „Ačiū“.

Ačiū – paprastas žodis, tačiau šiandien jis kaip niekad svarbus. Būkime stiprūs kartu!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 198 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,