Logo
 Spausdinti šį puslapį

Per ilgąjį savaitgalį daugiausia pažeidimų nustatė Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Per ilgąjį savaitgalį, gegužės 1–3 dienomis, vien Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai patikrino 543 automobilius, nustatė daugiau kaip 400 kelių eismo taisyklių pažeidimų.

 

Tarp jų – 68 vairuotojai neleistinai, be laisvų rankų įrangos, naudojosi mobiliaisiais telefonais, 21 kirto sankryžas degant raudonam šviesoforo signalui. Už tai numatoma bauda nuo 60 iki 90 eurų. Mobiliuoju greičio matuokliu per savaitgalį kelių policijos pareigūnai užfiksavo 264 greičio viršijimo atvejus.

Priemones eismo saugumui užtikrinti savaitgalį vykdė ne tik Kelių policijos, bet ir Klaipėdos apskrities teritorinių policijos komisariatų pareigūnai. Jie visoje apskrityje patikrino dar beveik septynis šimtus automobilių, nustatė 256 pažeidimus. Klaipėdos ir Plungės rajonų pareigūnai pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl neblaivių vairuotojų.

Itin didelis dėmesys savaitgalį skirtas ir viešajai tvarkai užtikrinti. Pareigūnai akylai stebėjo daugiau nei pusę tūkstančio lankyti pamėgtų viešųjų erdvių, bet pažeidimų nustatyta palyginti nedaug – apie 30 visoje apskrityje, daugiausia dėl kaukių nedėvėjimo ar būriavimosi per didelėmis grupėmis.

Per tris savaitgalio dienas policininkai patikrino 132 asmenis, turinčius laikytis saviizoliacijos ir 253 prekybos, paslaugų, ar maitinimo įmones, tikrindami, ar jose tinkamai laikomasi karantino reikalavimų – čia nenustatyta nė vieno pažeidimo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,