Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ne tarnybos metu uostamiesčio pareigūnai savaitgalį sulaikė du neblaivius vairuotojus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnams „ne tarnybos“ meto nėra – savaitgalį ne darbo laiku sulaikyti net du neblaivūs vairuotojai.

 

Klaipėdos Kriminalinės policijos pareigūnas gegužės 15 d. vakare, apie 20.45 val., ne tarnybos metu, neuniformuotas, Taikos pr. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo, kad eismo įvykį sukėlęs „Toyota Avensis“, bando pasišalinti.

Pareigūnas nedvejodamas savo automobiliu ėmė sekti pažeidėją. Jį sulaikė Liubeko g. ir pareikalavo laukti iškviestos policijos. Atvykę pareigūnai 1963 m. gimusiam automobilio „Toyota“ vairuotojui nustatė 1,71 prom. neblaivumą ir uždarė jį į areštinę.

Principingai pasielgė ir du Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai. Sekmadienį, gegužės 17 d., apie 18.15 val., baigę tarnybą Palangoje, jie Klaipėdos link važiavo A13 keliu. Bet prie degalinės „Jozita“ pastebėjo įtartinai manevruojantį „Audi“.

Įtardami, kad vairuotojas gali būti neblaivus, iškart informavo policijos budėtoją ir ėmė sekti įtarimų sukėlusį automobilį. Vydmantuose jam pasukus į šalutinį kelią, ne taryboje buvę kelių policijos pareigūnai, „Audi“ sustabdė. Vairuotojas neneigė vartojęs alkoholio, bandė priešintis ir bėgti. Atvykę ekipažas „Audi“ vairuotojui nustatė 1,96 prom. neblaivumą.

Ne tarnybos metu Klaipėdos pareigūnų pademonstruoto budrumo dėka neblaivūs vairuotojai neišsisuks nuo pelnytos bausmės – dėl jų pavojų kelyje keliančių veiksmų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,