Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose sudegė kebabinė: savininkė prašo pagalbos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Redakcijos nuotr. Redakcijos nuotr.

Gegužės 26 d., apie 14.18 val., pranešta apie gaisrą maitinimo paskirties pastate, Gargžduose, Klaipėdos g., prie stoties.

 

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, kebabinė degė atvira liepsna. Kioskas medinis, stogas dengtas bitumine danga. Gaisro metu išdegė vidus, apdegė šaldytuvai, sudegė vitrinos, išsilydė stogo danga. Išnešti du propano dujų balionai.

Pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėl elektros instaliacijos gedimo.

Kebabinės savininkė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad gaisro metu sudegė visi viduje buvę įrengimai, baldai, dokumentai, pinigai. Moteris liko be nieko. Nukentėjusi verslininkė kreipėsi ir į seniūniją, tačiau realios pagalbos pasiūlyta nebuvo.

Liudytojų teigimu, pastatas suliepsnojo akimirksniu ir supleškėjo per 10 minučių. Viduje buvę du dujų balionai kėlė sprogimo riziką, tad nespėta ir negalėta išnešti jokio turto.

Kadangi pastatas nebuvo draustas, savininkė nuoširdžiai prašo pagalbos – šiuo metu labiausiai reikalinga priekaba, kuria būtų galima išvežti sudegusius daiktus, suanglėjusią medieną.

Galintys padėti verslininkei skambinkite tel. 8 676 45 482.

Moteris būtų dėkinga ir už bet kokią finansinę pagalbą.

 

PAPILDYTA. Į nukentėjusios verslininkės pagalbos šauksmą netruko sureaguoti Klaipėdos rajono savivaldybė. Popiet su kebabinės savininke susitikti atvyko Administracijos direktoriaus pavaduotojas Justas Ruškys, mero Broniaus Markausko patarėjai Toma Tuzovaitė-Markūnienė ir Jevgenijus Bardauskas bei Gargždų seniūnijos seniūno patarėja Indrė Žiedienė.

Nukentėjusioji teigė, kad investicijos į pastatą siekė apie 40 tūkst. eurų, o pastatas nebuvo apdraustas, nes neatitinka reikalavimų – neturi pamatų.

Moteris akcentavo, kad šiuo metu yra reikalinga pagalba, pašalinant sudegusius daiktus, apdailą. Savivaldybės atstovai pažadėjo, kad jau rytoj 8 val. atsiųs savo techniką ir keletą darbininkų, kurie padės išvalyti patalpą.

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,