Mano Gargždai



Anūkus auginančiai močiutei reikalinga pagalba: prašo dviaukštės lovos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Portalą mano-gargzdai.lt pasiekė susirūpinusios gargždiškės prašymas. Moteris pasidalino istorija apie savo kaimynę, kuriai šiuo metu itin reikalinga pagalba – padėti įsigyti lovą 2 mažamečiams anūkams.

 

Kaip pasakojo skaitytoja, jos kaimynė Gargžduose, daugiabučiame 2 kambarių bute glaudžia savo du mažamečius anūkus (apie 2 ir 4 metų amžiaus), taip pat augina neįgalų sūnų.

Vaikai pas močiutę esą auga dėl to, nes abu tėvai girtauja, jais nesirūpina. Tvarkinga senolė, kaip pasakojo portalui skaitytoja, užtikrina, kad vaikai būtų pavalgę, aprengti. Šiuo metu esą yra tvarkomi reikalingi dokumentai vaikų globai gauti.

Moteris įvardijo pagrindinę problemą – vaikai neturi tinkamų sąlygų nakvynei, todėl mažame kambaryje itin reikalinga būtų dviaukštė lova.

„Kambarys nedidelis, jame miega ir močiutė, kuri neturi galimybių pasirūpinti tokios lovelės įsigijimu, pargabenimu. Gal atsirastų geradaris, kuris galėtų padovanoti ar nebrangiai parduoti dviaukštę lovelę ir ją pristatyti šeimai“, – kalbėjo pagalbos prašymą inicijavusi pašnekovė.

Galintys padėti skambinkite tel. nr. 8 605 26 921 (močiutė).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 296 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,