Logo
 Spausdinti šį puslapį

Žemaitijos trenerius sutelkė LFF Techninio departamento mokymai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
LFF nuotr. LFF nuotr.

LFF Techninis departamentas lankėsi Gargžduose, kur surengė mokymus vietos futbolo treneriams ir bendruomenei. Mokymuose aktyviai dalyvavo treneriai iš Gargždų, Klaipėdos, Kretingos, Mažeikių, Palangos, Plungės, Šilutės ir Telšių.

 

Atviroje treniruotėje savo tarptautine patirtimi pasidalino LFF Techninis direktorius Patrick De Wilde, LFF moterų futbolo vystymo vadovas Cèderique Tulleners, Lietuvos U-19 vaikinų rinktinės treneriai Valdas Trakys ir David Marques Afonso, atletinio rengimo treneris Marius Čeliauskas, analitikas Rokas Pranaitis.

„Buvau itin nudžiugintas, jog tiek daug trenerių dalyvavo šiuose mokymuose. Tai atskleidė, jog Žemaitijos regionas turi aistrą futbolui, nori mokytis ir žengti į priekį bei padėti įgyvendinti naujosios LFF techninės strategijos planą. Smagu, jog nacionalinės rinktinės treneris Valdas Urbonas dalyvauja mūsų vizituose. Savo darbu parodome, jog nuoširdžiai stengiamės padėti vietos bendruomenėms, kartu pasidalinant savo patirtimis. Noriu padėkoti mus pakvietusiai Gargždų FK „Banga“ akademijai“, – teigė LFF techninis direktorius Patrick De Wilde.

Mokymus iš arti stebėjo taip pat ir Moterų A lygos futbolininkės, ginančios FK „Banga“ garbę, Monika Grikšaitė ir Vitalija Žatkina.

„Turime didelį norą tobulėti, išgirsti ir išmokti kažką naujo. Galėsime naujoves pritaikyti savo žaidimui ir vaikų treniravimui. Tai buvo gera patirtis, daug naudingų patarimų ir asmeninių pokalbių su futbolo žinovais. Visa tai suteikia motyvacijos ir įneša naujos energijos darbui“, – patikino M. Grikšaitė.

Techninio departamento mokymų ciklas finišuos birželio 18 dieną futbolo akademijoje „Šiauliai“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,