Mano Gargždai



Mažiesiems „YAMAHA“ muzikos mokyklėlės lankytojams – pirmieji pažymėjimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„YAMAHA“ muzikos mokyklos vaikai ir mamos su mokytoja. Dalyvių nuotr. „YAMAHA“ muzikos mokyklos vaikai ir mamos su mokytoja. Dalyvių nuotr.

Gargžduose veikiantis „YAMAHA“ muzikos mokyklos skyrius šią savaitę baigia muzikavimo sezoną ir atsisveikina su savo mažaisiais lankytojais. Trečiadienio vakarą „Minijos“ progimnazijos kiemelyje vyko vasariška šventė su vienos „Robis“ programos grupės vaikais ir mamomis.

 

Muzikos mokytoja Lolita Gabšienė dvimečiams vaikučiams iškilmingai įteikė pirmuosius baigimo pažymėjimus, ant kurių puikavosi visų pamiltas personažas – ruoniukas. Vaikus nudžiugino ir muzikos natomis marginti balionai, muilo burbulai, suneštinės vaišės bei ryškūs vėjo malūnėliai.

Mažiesiems skirtos pamokėlės vaikus sukviesdavo kartą per savaitę, jų metu išbandyti įvairiausi instrumentai, išmokta daugybė dainelių, eilėraštukų, juos papildančių judesių ir šokių. Pamokos nenutrūko ir karantino metu – muzikuojama buvo nuotoliniu būdu.

„Kartu dainuodami, grodami, klausydamiesi muzikos ir judėdami, bendromis jėgomis puoselėjame vaikučių kūrybinius gabumus, meilę muzikai ir jį supančiam pasauliui“, – taip apibūdinama ši patiems mažiausiems skirta muzikinė programa.

Jos nauda vaikams įsitikino ir mamos.

„Mes pradėjome lankyti užsiėmimus, kai Jogailai buvo 6 mėnesiai, buvo labai smagu vaikų būryje klausytis garsų, tyrinėti aplinką, susipažinti su muzikos garsais. Aš turėjau galimybę pažinti ir susidraugauti su puikiomis mamytėmis. Atradome tiek bendro, dalinomės ir džiaugsmais, ir vargais. Užaugome visi kartu ir tikiuosi, susimatysime darželyje“, – sprendimu lankyti šią muzikos klasę džiaugėsi viena iš mamų Rosita Stalgienė.

„Mes pradėjome lankyti neturėdamos nė pusės metukų ir nežinau, ar mes augome su muzika, ar muzika mus augino. Ir kai vaikas didžiąją laiko dalį namuose pradainuoja, suprantu, jog mokyklėlės įtaka didžiulė“, – atviravo kita mama Agnė Tarvydienė.

 

15 metų Gargžduose veikianti muzikos mokykla „YAMAHA“ siūlo tris programas ikimokyklinio amžiaus vaikams:

„Robis“ – kūdikiams nuo 4 mėn. iki 2 m.

„Mažyliai ir muzika“ – vaikams nuo 2 m. iki 5 m.

„Muzikos šalis“ – vaikams nuo 5 m. iki 7 m.

Apie kiekvieną programą plačiau skaitykite čia.

Registruotis pamokoms, kurios prasidės rudenį, galima www.muzikosmokykla.lt arba tel. 8 611 73 230. Mokykla įsikūrusi Gargžduose, P. Cvirkos g. 19.

 

Dalyvių nuotraukos iš atsisveikinimo šventės:

yamaha1

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,