Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pajamas Klaipėdos krašte ir Žemaitijoje jau deklaravo daugiau kaip ketvirtis milijono gyventojų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) informuoja, kad pajamas už 2019 m. jau deklaravo per 254 tūkst. Klaipėdos, Tauragės ir Telšių apskričių gyventojų. Klaipėdos regione klientų aptarnavimo ir registracijų tvarka nesikeičia – konsultacijos pajamų deklaravimo ir kitais mokesčių klausimais teikiamos telefonu, atvykstant konsultuotis gyvai vietos rezervuojamos taip pat telefonu.

 

„Turime užtikrinti atvykstančių klientų ir juos aptarnaujančių darbuotojų saugumą ir karantinui pasibaigus, todėl klientų srautai ir toliau bus ribojami – priimami tik iš anksto telefonu užsiregistravę ir numatytu laiku atvykę klientai. Klaipėdos AVMI padalinių darbo laikas nesikeičia“, – sako Klaipėdos AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Laimutė Mačernienė ir primena, kad pajamas deklaruoti ir mokestį sumokėti šiemet reikia iki liepos 1 d.

Registruotis apsilankymui į Klaipėdos, Tauragės, Telšių apskrityse veikiančius Mokesčių inspekcijos padalinius, renkantis išankstinį apsilankymo laiką, galima šiais telefonais (jie skelbiami VMI interneto svetainėje):

•Klaipėda – 8 46 469 262;

•Telšiai, Mažeikiai, Plungė, Rietavas – 8 443 98 344;

•Gargždai, Palanga, Neringa, Kretinga, Skuodas – 8 445 74 112;

•Tauragė, Jurbarkas, Šilalė, Šilutė, Pagėgiai – 8 449 77 050.

•Papildomi telefonai konsultacijoms ir registracijai į Klaipėdos AVMI: 8 46 474 419; 8 44 440 253.

Atkreipiame dėmesį, kad papildomais numeriais bei bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882 teikiamos ir išsamios individualios telefoninės konsultacijos mokesčių klausimais.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Išsami informacija apie pajamų deklaravimą pasiekiama adresu https://www.vmi.lt/cms/deklaravimas-uz-2019-m. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,