Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdoje – eismo ribojimai Šilutės pl. ir Tilžės g.

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Eismo pasikeitimai Eismo pasikeitimai

Nuo birželio 29 d. iki liepos 19 d. bus ribojamas eismas Šilutės pl. ir Tilžės g. sankryžoje, o nuo birželio 29 d. iki liepos 6 d. bus uždarytas pravažiavimas Tilžės g. nuo pervažos iki Šilutės pl.

 

Šilutės pl. ir Tilžės g. sankryža

Pagrindinis eismo apribojimas susijęs su žiedinės sankryžos pertvarkymu į keturšalę sankryžą. Vykstant nuo Sausio 15-osios g. Tilžės gatve prie sankryžos bus galima pasukti tik į dešinę, ir apsisukimo galimybė numatyta Šilutės plente už Paryžiaus komunos g. ties degaline ir autoplovykla.

Šilutės plentu vykstant nuo Kauno g. bus galima kirsti žiedinę sankryžą link Mokyklos g., sukti į dešinę į Tilžės g., o norint patekti į Tilžės gatvę link centrinės miesto dalies reikės apsisukti Mokyklos g. įrengtame apsisukime.

Vykstant nuo Mokyklos g. link Tilžės g. (į centrinę miesto dalį), bus leidžiama sukti dešinėn, važiuoti tiesiai į Šilutės pl. kertant žiedinę sankryžą, o į Tilžės g. link Jakų žiedo bus galima patekti per apsisukimą Šilutės pl. ties degaline ir autoplovykla.

 

Bus uždarytas ruožas Tilžės g. nuo pervažos iki Šilutės pl.

Pagrindinis eismo apribojimas susijęs su Tilžės gatvėje vykdomais kelio asfaltavimo darbais. Nurodytu laikotarpiu Tilžės g. ruožas nuo Šilutės plento iki geležinkelio pervažos bus pilnai uždarytas. Bus suteikta galimybė privažiuoti prie veikiančių įstaigų ir Tilžės turgaus teritorijos. Įvažiavimas ir išvažiavimas organizuojamas Šilutės pl. įvažoje prieš privažiuojant žiedinę sankryžą.

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ autobusų maršrutų pakeitimai bus pateikiami internete adresu https://www.klaipedatransport.lt/

Eismo pakeitimų datos yra preliminarios.

 


 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,