Logo
 Spausdinti šį puslapį

Palangoje – profesionalų stalo teniso kovos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Jau šį savaitgalį Lietuvos vasaros sostine vadinamojoje Palangoje vyks Lietuvos stalo teniso turnyras, kuriame bus kovojama dėl „Mega Food“ taurės. Organizatoriai į šias varžybas kviečia tik pajėgiausius šalies stalo tenisininkus.

 

Jame gali dalyvauti pagal Lietuvos stalo teniso reitingą į 50-uką patenkančios moterys ir į 100-tką patenkantys vyrai. Tokiu būdu norima pasiekti, kad turnyre dalyvauti tik pajėgiausi mūsų šalies žaidėjai ir žiūrovai galėtų grožėtis aukščiausio lygio kovomis.

Čempionatas Palangos „Mega Food“ atviroje erdvėje (Daukanto g. 3/J. Basanavičiaus g. 9) prasidės šeštadienį nuo 13 val.

„Į Palangą planuoja atvykti geriausi šalies stalo tenisininkai. Laukia įdomios ir intriguojančios kovos. Juk Palanga – Lietuvos vasaros sostinė, čia savaitgaliais atvyksta tūkstančiai žmonių. Norime jiems parodyti, kad Palangoje galima ne tik smagiai pramogauti, bet ir sportuoti“, – pabrėžė vienas iš renginio organizatorių Šarūnas Dužinas.

Anot jo, stalo teniso stalai į minėtą renginio vietą bus atgabenti jau penktadienio antroje dienos pusėje ir čia nemokamai galės pasitreniruoti ar šiaip mėgėjiškai pažaisti stalo tenisą visi norintieji.

„Tegul žmonės sportuoja ir propaguoja sveiką gyvenimo būdą. Aš tik už tai“, – sakė Š. Dužinas.

Pasak Vakarų stalo teniso akademijos vadovo Silverijaus Puotkalio, kuris varžyboms parūpina stalus ir yra atsakingas už sportinę dalį, svarbu, kad stalo teniso judėjimas nesustoja ir vis plečiasi varžybų geografija.

„Šįkart žaisime atviroje erdvėje, tad nuo to tik įdomiau tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Būsime dar labiau pastebimi. Galbūt šia sporto šaka susidomės ir tie, kurie niekada gyvai nėra matę šios sporto šakos varžybų. Pajusti stalo teniso varžybų dvasią ir tvyrantį azartą – kažkas nuostabaus“, – pabrėžė S. Puotkalis.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,