Mano Gargždai



Žemaitijos krašto bendruomenių ir seniūnijų sporto šventėje – ir rajono atstovai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kova dėl 3 vietos tarp J. Armalio ir V. Jonelio. Z. Bitino nuotr. Kova dėl 3 vietos tarp J. Armalio ir V. Jonelio. Z. Bitino nuotr.

Liepos 4 dieną Lieplaukėje (Telšių r.) įvyko Žemaitijos krašto kaimo bendruomenių ir seniūnijų sporto šventė „Lieplaukė 2020“. Tarp gausybės kitų renginių buvo ir šachmatų varžybos.

 

27 šachmatininkai devynių ratų sistema po 7 min. + 3 sek. aiškinosi pajėgiausius. Tarp dalyvių buvo ir elitinių regiono žaidėjų (su 1900–2000 reitingais). Tarp jų ir vyko kova dėl prizinių vietų. Nugalėjo šilališkis Tomas Veščiūnas, surinkęs 7,5 taško. Pustaškiu atsiliko Donatas Kišonas iš Radviliškio ir Julius Armalis iš Telšių. Aukštesnio koeficiento dėka antras buvo D. Kišonas. Po 6,5 taško surinko Remigijus Vereikis iš Kelmės ir Valdas Jonelys iš Gargždų. Tokia tvarka jie išsidalijo ketvirtą ir penktą vietas.

Šeštoje vietoje su 5,5 taško tvirtai įsitaisė Sigitas Karbauskas iš Vėžaičių seniūnijos. Tuoj po jo buvo dar vienas vėžaitiškis – Rimvydas Lukošius. Jo sąskaitoje – 5 taškai. Kiti Klaipėdos rajono šachmatininkai pasirodė taip: Kretingalės seniūnijos atstovas Artūras Daniusevičius buvo vienuoliktas (5 taškai). Vėžaitiškis Arūnas Gincas – tryliktas (4,5 taško), o Dovilų seniūnijai atstovaujantis Robertas Mockus 22-oje vietoje (3,5 taško).

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 156 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,