Mano Gargždai



Karklėje – Jurgos Šeduikytės koncertas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Liepos 11 d. (šeštadienį) 21 val. „4 vėjų“ kavinės kiemelyje Karklėje vyks savo aštuntąjį studijinį albumą „Jurga“ išleidusios dainininkės Jurgos Šeduikytės koncertas.

 

Jurgos kūryba – savita, užburianti, alsuojanti švelnia melancholija ir giedra ramybe. Naujasis albumas „Jurga“ pavadintas pačios atlikėjos vardu neatsitiktinai – jame kūrėja sudėjusi visą save, tai „lyg trumpa jos gyvenimo santrumpa“.

 

Visą šalį apėmęs karantinas ir jo ribojimai, skaudžiai kirto renginių, ypač didžiųjų, organizatoriams – šiais metais Lietuvoje planuoti muzikos festivaliai buvo atšaukti ar nukelti į kitą vasarą. Tarp pastarųjų pateko ir muzikos bei pramogų festivalis „Karklė 2020“, kuris buvo perkeltas į ateinančią 2021-ųjų vasarą, rugpjūčio 13-15 dienas. Paskelbę apie atidėtą festivalį, renginio organizatoriai nenorėjo melomanų „Karklės“ draugų palikti tyloje ir „tuščiomis”, tad pristato gyvų koncertų ir pokalbių vakarų ciklą „Karklė Live”.

Karklė Live” – renginių ciklas, kuris nuo birželio pabaigos iki pat vasaros pabaigos kvies kokybiško turinio gerbėjus į Baltijos pajūrį, Karklę pasidžiaugti vasara, jūra ir, žinoma – gera muzika.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,