Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos paplūdimyje – netradicinio sporto festivalis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos miesto sav. nuotr. Klaipėdos miesto sav. nuotr.

Šį šeštadienį Melnragės II-ame paplūdimyje vyks unikalus paplūdimio festivalis, kuriame nemokamai netradicinėse sporto rungtyse bei veiklose savo jėgas galės išbandyti ir maži, ir dideli.

 

„Netradicinio sporto paplūdimio festivalį“ organizuoja projektas „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ su partneriu Sveikatingumo studija „Ginsvė“.

Organizatoriai kviečia jaunimą bei šeimas su vaikais, mat pastarieji galės dalyvauti vandens šautuvų mūšyje, linksmosiose estafetėse, „lauko virtuvėlėje“, kur karaliaus smėlio ir vandens tešlos, bus statomi ugnikalniai ir sunkvežimių trasos, taip pat mažieji bandys išlaisvinti lede užšaldytus jūrinius gyvūnus.

Jaunoms mamytėms vyks šokiai su kūdikiais, kuriuos ves Joimove baby. Suaugusieji bus kviečiami į rankšluostinį tinklinį, virvės traukimą vandenyje, bėgimą „Nešu porą“, linksmąjį kvadratą, lėkščiasvydį ir t. t.

Renginio metu bus galimybė pabandyti skrosti bangomis su banglente. Tiesa, vietų skaičius yra ribotas, todėl būtina registracija. Tačiau tai unikali galimybė nemokamai užšokti ant bangos su „SURF LIFE LT“ profesionalais, apranga ir įranga bus pasirūpinta.

Festivalio metu vyks „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ regbio Grand taurės turnyras. Taip pat Melnragės paplūdimyje turėsite galimybę ne tik pamatyti iš šono, kaip yra žaidžiamas paplūdimio tenisas, tačiau bus galima ir patiems išbandyti šią dinamišką ir azartišką sporto šaką. Treniruotę ves Klaipėda Beachvolley Club treneriai.

Kviečiame visus dalyvauti paplūdimio veiklose nuo 10 val. Antrojoje Melnragėje. Daugiau informacijos: www.chooseklaipeda.eu

Renginio programą rasite čia.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,