Mano Gargždai



Svencelėje – didžiausios Lietuvoje jėgos aitvarų varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Klaipėdos rajone, Svencelėje, po kelerių metų pertraukos vyks didžiausios Lietuvoje jėgos aitvarų varžybos „Svencele – Kite Competition“, kuriose aitvaruos dalyviai iš Lietuvos ir užsienio.

 

Į Savivaldybę atvykę Svencelės jėgos aitvarų ir buriavimo centro vadovas Andrius Ižganaitis bei „Life is life“ jėgos aitvarų mokyklos atstovas Nerijus Čereška – vieni iš renginio organizatorių. Varžybas organizuoja iš viso 6 jėgos aitvarų mokyklos.

Susitikimo su Savivaldybės vadovais metu buvo pristatyta renginio vizija, informuota, kad jame planuoja dalyvauti apie 130 dalyviu ir per 800 svečių.

Tikimasi, kad varžybas socialiniuose tinkluose stebės apie 7 000 žiūrovų. Varžybų metu bus atliekamos įvairios rungtys, kurios gniauš kvapą ne tik sportininkams, bet ir žiūrovams.

Taip pat pristatytos jėgos aitvarų mokyklų veiklos suaugusiems ir vaikams. Pasidžiaugta ir Savivaldybės parama renginiui.

Varžybos, planuojama, įvyks rugpjūčio mėnesio viduryje. Organizatoriai stebės orų prognozę, laukdami palankaus vėjo, ir apie varžybas informuos likus 5 dienoms iki jų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,