Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų pramogų“ stovyklautojai pramogauja saugiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogų“ nuotr. „Gargždų pramogų“ nuotr.

„Gargždų pramogos“, įsikūrusios Skaidrioji g. 12, prie Skaidriojo karjero, kviečia vaikučius jau į septintąją dienos stovyklos pamainą šiais metais. Pas mus gera nuotaika, nauji draugai ir smagus laikas – garantuotas.

 

Užtikrinti įdomų ir prasmingą laisvalaikį vaikams šią vasarą, kaip ir praėjusiais metais, padės vadovė Dominyka Baltutytė. „Gargždų pramogos“ į vasaros dienos stovyklas vaikus kviečia jau aštuntus metus iš eilės.

Kaip pasakojo administratorė Sandra Girgždė, stovyklos vyksta darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.: Tėvelių ar artimųjų, kurie neturi transporto arba laiko, patogumui, už papildomą mokestį galime užtikrinti saugų vaikų atvežimą ryte ir parvežimą vakare namo. Paimti ir parvežti galime iš Gargždų miesto ir priemiesčio.

 

Dienos stovykloje – plaukimo treniruotės

Per ilgalaikę stovyklų organizavimo patirtį „Gargždų pramogų“ vadovai jau žino, kad vaikams mėgstamiausia veikla – maudynės baseine. Čia mažieji ne tik žaidžia įvairius žaidimus, bet gali pasimėgauti ir masažinėmis srovėmis, pasišildyti ant šiltų gultų, pakvėpuoti garinėje pirtyje eukalipto garais, užsigrūdinti po šalto vandens pliūpsniu iš kibiro.

Per dieną vaikai 2 val. praleidžia baseino zonoje. Du kartus per savaitę vyksta akademinės valandos trukmės plaukimo treniruotės. Jas veda kvalifikuota ir patyrusi trenerė iš Klaipėdos Jelena Narbutienė. Tai suteikia vaikams saugumo ir pasitikėjimo savimi pojūtį.

„Garantuoti, kad per šiuos du užsiėmimus vaikai išmoks plaukti, negalime, bet, žinoma, yra tokių sėkmės istorijų“, – šypsosi „Gargždų pramogos“ administratorė S. Girgždė.

Dažniausiai vandens bijoję vaikai po tokios intensyvios savaitės baseine tikrai drąsiau jaučiasi vandenyje.

Norinčiuosius išmokti plaukti vaikus nuo rugsėjo trenerė kviečia į plaukimo treniruotes, kurias jau daugelį metų veda minėta patyrusi specialistė.

 

Didelis dėmesys saugumui

Įmonės atstovė teigė, kad šiemet dėl koronaviruso pandemijos ypatingas dėmesys yra skiriamas saugumui. Būtent todėl į vieną grupę yra priimama tik iki 15-os stovyklautojų, nors ankstesniais metais būdavo grupės – iki 30 vaikų. Taip pat šiemet, siekiant sumažinti riziką ir kontaktų skaičių, nėra kviečiami svečiai iš kitų įstaigų. Nebedaroma išvykų. Stengiamasi, kad ir be to veiklos pakaktų.

Didžiulėje uždaroje teritorijoje įrengti sporto aikštynai: krepšinio, futbolo, paplūdimio tinklinio aikštelės, tad vaikai turi visas galimybes visaverčiam sportui neišvykdami iš saugios teritorijos. Taip pat mažieji gali išsidūkti šokinėdami ant didelių batutų. Beje, tai irgi vienas iš mėgstamiausių užsiėmimų po baseino.

Galime užtikrinti, kad Jūsų mums patikėtas vaikas laiką leis saugioje aplinkoje.

 

Atsakinga vadovė

S. Girgždė džiaugiasi tuo, kad vaikų užimtumu ir priežiūra rūpinasi jau antrus metus „Gargždų pramogose“ vadove dirbanti Dominyka Baltutytė.

„Ši veikli, jauna, energinga mergina net 10 metų dainavo „Svirplio“ kolektyve, o dabar studijuoja universitete bei vis dar nesiskiria su muzika – dainuoja akademiniame KTU chore „Jaunystė“, – taip stovyklos vadovę pristatė administratorė.

Ji taip pat akcentavo, kad praėjusiais metais stovykloje dalyvavusių vaikų tėvai skambindami teiravosi, ar ir šiemet vaikų užimtumu ir priežiūra rūpinsis ta pati atsakingoji vadovė.

Su vaikais specialistė kartu žaidžia judriuosius žaidimus, estafetes. Vaikams taip pat yra diegiama įvairių kūrybinių veiklų praktika.

 

Mums rūpi Jūsų patikėti mylimi vaikai

„Taip pat yra ir tokių, kurie per vieną vasarą spėja sudalyvauti keliose stovyklos pamainose. Žinoma, tokiems lojaliems klientams galime ir pritaikome nuolaidas“, – pasakojo S. Girgždė.

Nors vaikai į stovyklą priimami nuo 6 metų amžiaus, tačiau šiemet atostogų dienas stovykloje kartu su vyresniu broliu leido ir 4-metis. Esant keliems vaikams iš tos pačios šeimynos, daromos išimtys ir pritaikomos nuolaidėlės.

Maitinimas tiekiamas tris kartus per dieną: pusryčiai, pietūs ir pavakariai. Pietums visada patiekiamas užsakomas karštas maistas, tad tėvai gali būti ramūs, kad jų mažieji bus sotūs.

„Garantuojame ir užtikriname, kad vaikai telefonu per dieną, be svarbaus reikalo, tikrai nesinaudos, jie yra paliekami ryte saugioje vietoje“, – kalbėjo administratorė.

Numatyta, kad dienos stovykla vyks visą rugpjūtį, iki pat 28 dienos.

„Paskutinė pamaina – puiki proga vėl grįžti į mokslo metų ritmą, keltis anksčiau, beje, jau yra užsirašiusiųjų“, – sakė administratorė, kviesdama pasinaudoti galimybe sukurti prasmingą laiką vaikams.

 

Savaitės dienos stovyklos kaina – 120 eurų.

Registruotis į stovyklą galite tel. nr. 8 646 12 747.

Daugiau akimirkų rasite feisbuko paskyroje čia.

AČIŪ, kad patikite savo atžalas mums!

 

„Gargždų pramogų“ nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,